M. Novák 37.
V. Vodehnal 68. (p.)
V. Vodehnal 73. (p.)
P. Blaško 81.
4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob herně nepropadl, přesto natáhl černou sérii


Branky


37. M. Novák , 68. V. Vodehnal (p.) , 73. V. Vodehnal (p.) , 81. P. Blaško - 40. P. Pištora
0

Svádov za celý podzim nekopal penaltu. Teď zahrával tři a vyhrál 4:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Na hřiště do Svádova, kde hraje nováček soutěže, dorazil Hrob. Oba týmy před týdnem díky špatnému terénu nehrály. Ani teď nebyl trávník v bůhvíjaké kondici, oba týmy se s tím ale musely poprat.

 

První poločas nabídl vyrovnanou hru branky padly až na konci prvního poločasu. Domácí dostal do vedení ve 37. minutě Martin Novák. Ovšem za tři minuty vyrovnal důrazný Petr Pištora, který tak dal svou 11 branku v sezóně.

 

Za stavu 1:1 se tak odcházelo do kabin.

Co rozhodlo? Penalta a vyloučení

Ve druhém poločasu působil Hrob v poli lepším dojmem. Vaz mu ale srazil úsek mezi 68. a 73. minutou. Po nepřehledné situaci odpískal hlavní rozhodčí (údajná ruka) možná přísnou penaltu proti Hrobu. K míči se postavil zkušený Václav Vodehnal a dostal domácí do vedení 2:1.

 

Tento moment neunesl Matěj Rudolf, který byl za kritiku sudího vyloučen, Hrob tak dohrával o deseti. Navíc v 73. minutě přišla další, tentokráte jasnější penalta, kterou opět proměnil Vodehnal.

 

Hosté vyrobili ještě jednu penaltovou situaci. Vodehnalovi se potřetí jít nechtělo, jeho roli tak převzal Pavel Peterka. Penaltu však neproměnil. Skóre pak uzavřel v 81. minutě Petr Blaško, který se trefil z přímého kopu a dal výsledku konečnou podobu - 4:1.

 

Svádov, který o víkendu hraje s Černivem (hrát se bude na UMT Brozany), je zatím na sedmém místě. Hrob, který o víkendu hostí poslední Soběchleby, prohrál pátý zápas v řadě a krčí se na třináctém místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov - Olšinky: "Musím přiznat, že Hrob herně nezklamal. Ale nedával branky. Nás podržel brankář a poměrně slušně nám fungovala obrana. Klíčovou situací byl gól z penalty na 2:1 a vyloučení hráče soupeře. Byli jsme prostě produktivnější."




Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - M. Novák [-] , T. Nesvadba [-] , P. Kraus [-] , P. Janouš [-] , M. Varga [-] (57. P. Blaško [-] ) , P. Peterka [-] , L. Pittner [-] (80. V. Jackel [-] ) , R. Vošahlík [-] , V. Vodehnal [-] , P. Polák [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - M. Rudolf [-] , V. Tichý [-] , Z. Týma [-] , D. Jelonek [-] - P. Šural [-] - M. Brandl [-] , M. Rudolf [-] , J. Hájek [-] , P. Pištora [-] - M. Vrábel [-]

ŽK: 80. P. Peterka - 66. Z. Týma , 73. M. Rudolf , 74. M. Brandl , 87. J. Mareš . ČK: 73. M. Rudolf .
Hráči zápasu: P. Paseka , P. Peterka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - LUDVÍK Tomáš, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.