J. Antoš 35. (p.)
T. Tlustý 48. (p.)
T. Tlustý 86.
3:4p.
(1:2)
27. M. Filip (vl.)
31. T. Hrach
73. L. Šindelář (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný penalt


Branky


35. J. Antoš (p.) , 48. T. Tlustý (p.) , 86. T. Tlustý - 27. M. Filip (vl.) , 31. T. Hrach , 73. L. Šindelář (p.)
0

Stod se zatím v úvodu sezóny hledá a podává výkony jako na houpačce. Přítrž tomu chtěli domácí udělat proti lídru tabulky z Losiné. Ta zatím ztratila pouze v Předenicích. Dal se očekávat zajímavý zápas dvou týmů, které ještě minulý rok působily v krajských soutěžích. V základní hrací době se kopaly tři penalty. Hráči si je pak zopakovaly iv rozstřelu. Bod navíc si odváží hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v osmi minutách

V prvním minutách zápasu byli domácí o kousek aktivnější a přineslo to i první šancí. V 6. minutě si na centr z pravé strany na naběhl Höfler. Nedokázal ale zamířit přesně. Pak následovala hlužší čtvrthodinka. Až ve 20. minutě se ke střele z vápna odhodlal Michal Pátek. Střela mu ale příliš nesedlaa skončila vedle pravé tyče. Chvíli na to se po pravé straně probíjel Václav Hajšman, jeho střílený centr ale skončil mimo tři tyče. V 27. minutě postupuje Ondřej Tic po pravé straně, je faulován ale pokračuje ve hře. Posílá prudký centr do vápna.Tam jde jeden z útočníků do souboje s Martinem Filipem. Obránce Stodu si míč nešťastně tečuje do branky. 0:1.

V 31. minutě se k balonu stáví  kapitán Losiné Martin Veleman. Fabián v bráně dokáže jeho prudký pokus vyrazit. Bohužel ale jen k nohám dobíhajícího Tomaše Hracha, ten nemá problém zakončit a posílá hosty do dvoubrankového vedení. Ve velké šanci se poté objevil Terber ale na Zbiňe nevyzrál. Na pravé straně hřiště táhne útočnou akci Karel Výrut. Na hranici vápna se rozhodne pro střelu. Brankář Losiné ale míč vytahuje na roh. Souboj Tomáše Tlustého a Josefa Šlaise ve vápně hostů vyhodnocuje sudí jako penaltový. K penaltě se postaví Jakub Antoš a střelou k pravé tyči snižuje na 1:2. V 41. minutě zahrává Losiná rohový kop. centrovaný balon si našel Michal Pátek. Nedokázal však přesně zamířit a bránu přestřelil. Nakonci poločasu došlo k nepříjemné srážce. Ta znamenala konec účinkování Martina Filipa v zápase. Tím i poločas skončil.

Další dvě penalty

Hned v první minutě druhé půle fauloval při závaru před bránou Losiné Libor Šindelář a rozhodčí znovu píská pokutový kop. Exekuci si bere na starost Tomáš Tlustý. Zvolí také ránu na pravou stranu a vyrovnává stav utkání. Za další minutu se Tlustý postavil i k přímému kopu ze 30-ti metrů. Jeho pokus ale bránu přeletěl. V 57. minutě byli domácí blízko vedení. Po rychlém protiútoku se k balonu za hranicí vápna dostává Pešek. Střelu opřel do břevna, od něj putoval míč do bezpečí. přímý kop Michala Pátka tečuje Ondřej Tic. Míč ale končí těsně vedle levé tyče. V 67. minutě domácí zahrávají volný přímý kop, k zakončení se dostává Tomáš Tlustý a trefuje pouze dobře postaveného Michala Zbiňe. 

V 70. minutě centruje Ondřej Tic do vápna. Tam si balon nachází Bodanský a trefuje tyč. Od té se balon odráží na malé vápno, kde se domácí doupouští faulu a rozhodčí píšká pokutový kop i na druhé straně. K balonu se staví Libor Šindelář a ranou po zemi k pravé tyči posílá Losinou opět do vedení. V 79. minutě si na rohový kop Michala Pátka naskakuje Martin Veleman, míč z jeho hlavičky ale končí mimo. Přímý kop z osmnácti metrů a témeř ze středu hřiště zahrává Tomáš Tlustý a nádherně trefuje levou šibenici. Vyrovnaný zápas tak dospěl až v penaltám.

Druhý bod pro Losinou

První pokutový kop zahrávají hosté.

Aktivní Michal Pátek volí střelu do prostřed brány, Fabián je ale pozorný a pokus kryje. 0:0.

Podruhé se na značku pokutového kopu staví Tomáš Tlustý a ranou doprava nahoru skóruje. 1:0.

I Šindelář jde kopak podruhé. Stejně jako jeho kolega střílí na střed branky. Fabián si na míč šáhne ale zastavit ho nedokázal. 1:1. 

Brankář proti brankářovi. Fabián volí razanci a míč uklízí k levé tyči. 2:1.

Svoboda střílí na levou stranu. 2:2.

Höfler volil pravou stranu a udělal dobře. 3:2. 

Matulka střílí nechytatelně doprostřed pod břevno. 3:3

Pešek si věřil na střelu z kroku. Vymstilo se to. Zbiň pohodlně chytá. 3:3.

Veleman vystřelil na levou stranu, Fabián sice směr vystihl ale na míč nedosáhl. 3:4. 

Snášel také volí levou stranu. Zbiň byl ale na místě v čas a zajistil tak druhý bod pro Losinou. 3:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas jsme měli více ze hry, ale do šancí jsme se moc nedostávali. Inkasovali jsme z první dvou větších šancí. Podařilo se nám ale nejprve snížit a v druhé půli vyrovnat. Druhý poločas byl vcelku vyrovnaný. Mohlo to být lepší i horší. Chtěli jsme vyhrát. Remízu ale nakonec bereme. Škoda jen toho druhého body z penalt."

TJ Sokol Losiná
František Karl (TJ Losiná): "Zápas, který jsme dobře rozehráli, bohužel vlastními chybami jsme domácí dostali zpět do hry a zbytečně si zkomplikovali další průběh. Dobrý bod navíc za zvládnuté penalty."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Terber [-] (31. V. Kaše [-] ) , J. Antoš [-] (73. O. Kastelic [-] ) , T. Tlustý [-] , P. Bilik [-] , M. Filip [-] (45. J. Múčka [-] ) , K. Výrut [-] (46. F. Koča [-] ) , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - Z. Svoboda [-] , V. Hajšman [-] - M. Bodanský [-] , L. Šindelář [-] , M. Pátek [-] , T. Hrach [-] (69. D. Matulka [-] ) - O. Tic [-] , M. Veleman [-] - J. Šlais [-] , J. Votípka [-]

ŽK: 30. P. Bilik , 58. J. Antoš , 85. F. Koča - 60. V. Hajšman , 66. J. Votípka , 74. O. Tic .
Hráči zápasu: T. Tlustý - M. Pátek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - FEKL Pavel (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.