Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice vezou z Chvojence tři body, které bolely


Branky


0

Utkání se hrálo na těžkém terénu a to se také podepsalo na kvalitě a rázu hry. O něco více ze hry měli fotbalovější hosté, které poslal do vedení Ilovský. Na jeho trefu odpověděl domácí J.Zbudil, i když branka jde spíše na vrub chybujícího brankáře L.Mazánka. Poločas tedy skončil smírně. V 55.minutě po akci Bílka dorážel Voříšek a hosté znovu vedli. Chvojenec dokázal opět vyrovnat, když nedůraz dražkovické obrany potrestal J.Píša. Poté se utkání hodně vyhrotilo. V 70.minutě A.Půlpán nepochopytelně ve vápně sundal D.Stehna a z následné penalty skóroval Kopečný. Chvíli před koncem se po konfliktu J.Mazánka s L.Půlpánem strhla mela. Rozhodčí Šebetka však kartu červené barvy nejspíše zapomněl doma a tak se po chvilce pokračovalo ve standardním počtu hráčů na obou stranách. Minutu před koncem ještě pečetil po secvičené akci výsledek pro Dražkovice L.Vadyka.

Dražkovičtí si odvezli z půdy Chvojence tři body, které je ale hodně bolely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Dražkovice
Jan Mazánek ( kapitán Dražkovic ): Vybojované tři body, které nás stály trochu bolesti a Davida Stehna krev. Dlouho se hrálo celkem v pohodě, ale konec zápasu byl od domácích zbytečně vyhecovaný, což hlavní rozhodčí vůbec nezvládl.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Chvojenec B
M. Pavlíček [-] - L. Půlpán [-] , H. Dostál [-] , A. Půlpán [-] , J. Píša [-] - J. Zbudil [-] , D. Nechvíle [-] , J. Horák [-] (55. J. Štros [-] ) , P. Nechvíle [-] - R. Fizek [-] , J. Hromádko [-] (80. V. Kropáček [-] ) -

SK Dražkovice
L. Mazánek [-] - T. Stehno [-] , J. Tesař [-] , M. Voříšek [-] , M. Kopečný [-] - M. Bílek [-] , L. Vladyka [-] , D. Stehno [-] , J. Mazánek [-] - T. Ilovský [-] (65. T. Štěrba [-] ) , F. Kubánek [-] -

ŽK: 70. A. Půlpán , 89. L. Půlpán - 50. M. Kopečný .
Hráči zápasu: P. Nechvíle - M. Bílek .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: Šebetka Milan - KREIZL Jan (N), BÁRTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.