Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce prvního kola napravila Vstiš víkendovou prohru


Branky


0

Dohrávka prvního kola III. třídy svedla dohromady Vstiš a Losinou. Domácí Družstevník šlapal první čtyři zápasy jako hodinky. O víkendu přišla ale ledová sprcha v podobě prohry s Blovicemi. Výkony týmu z Losiné nejsou optipmální. Jednou odehrají krásný zápas. Podruhé propadnou. Domácí tak byli favorité zápasu. Důležitý aspekt ale mohl být i v hráčích áčka. Vstiš vedla už o tři branky a mířila k vítězství. Pak přišel ale kolaps a zápas byl ještě velmi zajímavý. Domácí ale nakonec sebrali dostatek psychických i fyzických sil a všechny body uhájili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup domácích

Vstup do zápasu se povedl více Družstevníku. Přehrával soupeře a po ztrátě balonu vyvíjel velký tlak na jeho opětovné získání. Díky tomu se Losiná nedostávala k ohrožení bránky domácích. Vstiš naopak šla do vedení už v 9. minutě. Na konci akce stál vstišský střelec Ondřej Vodička a domácí vedli. Vstřelenou brankou se ale uspokojili a aktivita opadla. Hra se srovnala a první šance přicházely i na straně Losiné. ale zaskakující brankář Pavel Purdeš byl pozorný. Dlouho ale nepřišla žádná branka. Další gól padl v 36. minutě. A opět míč ze sítě lovil Pavel Gubiš. Gól padl u Vstiše jako už typicky po rychlém brejku. Opět byl zakončujícím Ondřej Vodička. 2:0. Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo a skončil tak 2:0. 

Drama

Hned v prvním minutě druhé půle přišla chyba hostujícího obránce, když odkopem trefil útočníka. Odražený míč sebral hráč domácích a po krásné akci zvyšoval na 3:0 Martin Korčík. Vstiš se spokojila s vedením o tři branky a polevila. Hosté se ale vzepjali k výborné čtvrt hodince. Nejdříve v 56. minutě snížil na 1:3 Tomáš Hrach. Za dalších deset minut tentýž hráč snížil z volného přímého kopu.  Rozdíl ve skére byl rázem jednogólový. Stále to ale ještě nebylo vše. V 71. minutě utekl domácí obraně rychlík Ondřej Tic a v zakončení si poradil na výbornou. Vstiš ale ukázala obrovskou psychickou sílu. Rychlé tři góly jí nepoložily, ba naopak. Domácí začali znovu hrát aktivně a odměna přila v 76. minutě. Svůj druhý gól v zápase přidal Martin Korčík a poslal Družstevník opět do vedení. V 78. minutě využil Ondřej Vodička zaváhání brankáře s obráncem. Udělal kličku a zakončoval do prázdné branky. Vstřelil tak svůj 10. gól v sezóně! Do konce zápasu si už domácí hlídali vítězství a nepustili Losinou do nějaké velké šance. Vstiš si tak připsala pátou výhru v šesti zápasech. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Zápas to nebyl jednoduchý. Opět nebyl golman a musel tak chytat hráč z pole. Začátek nám vyšel. Vlítli jsme na soupeře, presovali jsme a podařilo se brzy skórovat. Po prvním gólu jsme si ale mysleli, že to asi půjde samo a přestalo se hrát. Hra se tak vyrovnala a přelévala se ze strany na stanu. Podařilo se nám odskočit na tři góly. Opět jsme ale následně polevili a po chybách jsme nechali soupeře vyrovnat. Naštěstí jsme se ale nepoložili a dokázali dvěma góly strhnout nakonec vítězství na naší stranu. Jsme rádi, že se povedlo napravit prohru s Blovicemi."




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
P. Purdeš [-] - T. Krejčí [-] - D. Dušek [-] , M. Korčík [-] (80. V. Hřebec [-] ) , A. Ježek [-] , P. Švec [-] , J. Vodička [-] , D. Malý [-] , M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-] (85. M. Kaiser [-] )

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - O. Tic [-] , O. Fremr [-] , D. Zeman [-] , F. Mádr [-] , R. Mádr [-] , T. Albl [-] , T. Hrach [-] , P. Tančouz [-] , L. Jánský [-] (56. J. Hrach [-] ) , Č. Velíšek [-]

ŽK: 32. T. Krejčí .
Hráči zápasu: D. Malý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠVEC Petr (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.