3:1
(1:1)
43. Z. Švec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů ze spodku tabulky ovládli domácí


Branky


20. O. Tic , 48. F. Mádr , 87. O. Fremr - 43. Z. Švec
0

Béčko Losiné nepředvádí takové výkony jako áčko a třídu víš. Na výhru čekají již tři kola a určitě to budou chtít zlomit doma proti Chlumu. Ten po prvních třech kolech bez bodu drakrát v řadě vyhrál a odtrhl se ode dna tabulky. Domácí si v zápase vytvořili velké množství šancí, většinu ale neproměnili a zápas tak byl zajímavý až do posledních minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Vstup do utkání měly oba týmy podobný. Nesnažily se o zdlouhavou kombinaci ale sázely spíše na rychlý přechod do útoku. První šance přišla v 11. minutě. Volný přímý kop Šlaise míří podél zdi, Kvídera je však pozorný a míč chytá. V 19. minutě postupuje po pravé straně Ondřej Tic, dostává se až na dostřel a prudkou ranou prostřeluje brankáře. Chvíli na to si na centrovaný balon naskočí Tic. Jeho hlavička ale těsně míjí. Ondřej Tic dělávelké starosti hostující obraně. Jeho střelecký pokus zastavuje až levá tyč. V 25. minutě postupuje osamocený Tic sám na Kvíderu. Volí kličku a po střetu s brankářem zůstává na zemi. Rozhodčí na nic nečeká a píská penaltu. K ní se staví Tomáš Hrach. Jeho pruská střela ale končí vedle pravé tyče. Povedenou střelu z kopačka Radka Mádry brankář v chytá. Pak už se konečně dostávali do náznaků šancí i hosté. K přímému ohrožení branky ale příliš nedocházelo. V 37. minutě se Vlastimil Šlais staví k trestňáku. Kvídera jeho pokus vyráží, dorážející Tic bránu míjí. V 43. minutě poslal Wágner střílený centr od pravé lajny. Švec předskočil obránce a skluzem posunul míč do protipohybu přesouvajícího se golmana. To bylo z první půle vše. 

Rychlý gól domácích

Hned po poločase zahrávali hosté rohový kop. Ztratili ale balon a hra se rychle přelila na druhou stranu. Z pravé strany centruje Tomáš Karl, ve vápně nachází střídajícího Filipa Mádra a ten posílá Losinou opět do vedení. Chlum mohl hned za minutu odpovědět. Jejich volný přímý kop ale likviduje Zbiň. Hned z proptiútoku postupuje sám na golman Karl, Kvídera si s jeho pokusem ale poradil. V 53. minutě centruje jeden z hráčů hostí míč z pravé strany. Domácí kapitán Zeman se snaží odehrát míč do bezpečí. Trefuje ho ale nechtěně k pravé tyči brány. Své mužstvo zákrokem zápasu zachraňuje Zbiň. Chvíli na to se na půlce rozhlídl chlumský Eret. Viděl vyběhnutého brankáře a tak se ho pokusil přehodit. Jeho pokus ale míří těsně nad. Smůla se hostů drží i nadále. Z 30-ti metrů napřáhl Roman Šašek, jím vyslaná střela ale orazítkovala pouze břevno. V 70. minutě se po sérii rychlích přihrávek dostává k balonu Lukáš Jánský. Sám před brankářem volí střelu k levé tyči. Balon bohužel branku minul. V 83. minutě postupuje Josef Šlais sám na golmana, rozhodne se pro kličku. Po kontaktu s Kvíderou ale zůstává píšťalka němá. V 85. minutě zahrávají domácí volný přímý kop. Na centrovaný balon Marka Laštovky si naskočil osamocený Oldřich Fremr a hlavičkou překonal brankáře. Domácí sitak mohli oddechnout. Všechny body zůstávají v Losiné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl (TJ Losiná): "Již v průběhu prvního poločasu jsme mohli rozhodnout o průběhu utkání. Bohužel jak je dobrým zvykem neproměníme spoustu šancí a soupeři dáme příležitost k vyrovnanému průběhu. Prostě diváci si musí užít a být napjati až do posledních minut."

TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Po dvou vítězných zápasech jsme doufali v další přísun bodů. Přestože jsme věděli, že se domácí budou snažit o rychlý přechod do útoku a jednoduchou hru, nedařilo se nám zachytávat jejich náběhy. Domácí si vytvořili více šancí, a proto zaslouženě vyhráli. Nám nezbývá než získat další body v následujícím domácím utkání."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
M. Zbiň [-] - - O. Tic [-] (46. J. Šlais [-] ) , O. Fremr [-] , D. Zeman [-] (70. J. Honzík [-] ) , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , T. Hrach [-] (46. T. Karl [-] ) , M. Laštovka [-] , V. Topinka [-] , L. Jánský [-] , Č. Velíšek [-] (46. F. Mádr [-] )

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Bořík [-] (78. J. Pelikán [-] ) , P. Šindelář [-] , M. Wagner [-] (85. L. Martínek [-] ) , T. Červenka [-] , V. Ernest [-] , M. Šlajs [-] (46. S. Eret [-] ) , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 10. V. Calta , 26. D. Kvídera , 65. Z. Švec .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Lažánek Karel - KARL František (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.