Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lučina senzačně otočila zápas s Losinou


Branky


0

Ptenín je v letošní sezóně nejlepším nováčkem, co se týče postupujících. Bodovala již tři zápasy v řadě a další body chtěl přidat i proti Losiné. Té se moc nedaří, hraje sice pohledný ofenzivní fotbal. Bodů to ale zatím moc nevynáší. Hosté dlouho drželi tenké vedení. Zlom přišel až s mladým Sedláčkem. Ten přinesl čerstvý vítr do útoku Lučiny. Během pěti minut došlo k obratu z 0:1 na 3:1. Domácí tak pokračují na vítězné vlně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Hra se od úvodních minut přelévala ze strany na stranu. Postupemn času ale získavala převahu Losiná. V 7. minutě došlo ke zbytečnému faulu na hranici vápna. exekuci si vzal na starost Vlastimil Šlais a poslal Losinou do vedení. I nadále byli hosté lepším týmem. Další gólovou radost z toho ale nevytěžili. Domácí také nedokázali příliš zaměstnat Gubiše v bráně hostů a tak poločas skončil 0:1.

Pozdní obrat

I druhý poločas začínal podobně jako ten první, s mírnou převahou hostů. Hráči Losiné si vytvořili několik nadějných pozic. Jakub Maršálek ale byl pozorný a podruhé neinkasoval. V pár šancích se ocitl i dobřehrající Radek Šobr. Ani jednou ale nezamířil přesně. V 70. minutě přišel zlomivý bod utkání. Jen to ještě nikdo nevěděl. Miroslava Šaška nahradil Patrik Sedláček. Chvíli po svém příchodu se dostal do slibné šance. Skórovat ale nedokázal. V 80. minutě našel Stejc mladého Sedláčka ten sklepl balon pro Ahmeda Mebarki a ten uklidil balon do sítě. Za další dvě minuty zatáhl balon do vápna Václav Černý. Svou přihrávkou našel Sedláčka a ten nekompromisně zavěsil. V 85. minutě se do míče opřel Radek Šobr. Jeho střela se odrazila od břevna nejspíše za čáru. Rozhodčí však nechal pokračovat ve hře. U odraženého balonu byl první opět Sedláček a hlavou ho usměrnil do prázdné branky. Domácím už nezkazilo radost ani zbytečné vyloučení Černého. Ptenín tak pokračuje na vítězné vlně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček (hráč TJ Ptenín): "Do zápasu jsme nastupovali s tím, že už musíme před svými fanoušky naplno bodovat, kteří se i přes špatné počasí sešli. Zápas pro nás začal smolně, dostali jsme zbytečný gól, poté jsme spoustu soubojů o balon prohráli. Nakonec se ale ukázala naše týmová hra. Zápas jsme za pět minut dvanáct otočili a konečně jsme bodovali před domácími fanoušky naplno."




Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - R. Hnojský [-] , L. Přibáň [-] (32. J. Podzimek [-] ) , R. Šobr [-] , V. Černý [-] , A. Mebarki [-] , M. Šašek [-] (70. P. Sedláček [-] ) , Š. Josef [-] (48. Z. Smítka [-] ) , L. Kaufner [-] , V. Rajšpís [-] (46. R. Kukeně [-] ) , K. Sedláček [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - D. Matulka [-] , O. Fremr [-] (46. T. Albl [-] ) , D. Zeman [-] , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , J. Honzík [-] , M. Laštovka [-] , V. Topinka [-] (83. D. Šlais [-] ) , F. Mádr [-] , L. Jánský [-]

ŽK: 58. V. Černý - 40. L. Jánský , 58. D. Zeman , 88. V. Šlais . ČK: 88. V. Černý .
Hráči zápasu: P. Sedláček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Legát Zdeněk - STREJC Václav (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.