1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř porazila Slavii po penaltách


Branky


0

Po bezbrankovém zápase se Jaroměři stoprocentně podařil penaltový rozstřel, který rozhodl o dvoubodové výhře nad hradeckou Slavií. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólových devadesát minut

Mezi Jaroměří a Slavií se odehrálo vyrovnané utkání, které příliš šancí a ve výsledku ani žádné góly nenabídlo. Fotbalisté Jaroměře si sice v prvním poločase vytvořili optickou převahu v držení míče, Slavia však dokázala potenciální nebezpečí eliminovat pozornou obrannou hrou. Nejvýraznější šanci tak měl na své kopačce, respektive hlavě, Filip Korenčík, který hlavičkou po centru Filipa Kloučka minul branku. Jedinou nepříjemnost tak pro hosty přinesla třicátá šestá minuta, kdy byl po faulu vyloučen záložník Jaroslav Linhart, a Hradečané tak dohrávali v deseti. Ve druhém poločase byla Jaroměř aktivnější i nebezpečnější než v prvním poločase. Dvě minuty po zahájení druhé půle se po přihrávce Jana Bana dostal do úniku Filip Klouček, jeho zakončení ale postrádalo razanci, a proto neskončilo gólem. V padesáté čtvrté minutě se míč po centru Filipa Kloučka nebezpečně odrážel od hostujícího Tomáše Ibrmajera a míč ke štěstí Slavie skončil nad břevnem. Po svižnějším úvodu tempo Jaroměře v dalších minutách opadlo a domácí bez gólového efektu dobývali slávistickou branku. O výhře mohli domácí rozhodnout ještě v samotném závěru zápasu. V osmdesáté deváté minutě se centr z levé strany dostal ke střídajícímu Tomáši Vítovi, ani on ale nezamířil přesně a jeho hlavičkové zakončení minulo branku. O vítězi tak měly rozhodovat penalty.

 

V rozstřelu byli úspěšnější domácí, kteří proměnili všech pět penalt. V dresu Slavie neproměnil svůj pokutový kop Tomáš Ibrmajer, a Jaroměř tak mohla slavit „alespoň“ dvoubodový zisk. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Opět jsme museli na poslední chvíli improvizovat v sestavě, přesto jsme v úvodní části utkání soupeře do šancí nepustili. Po vyloučení Linharta jsme se logicky zaměřili na defenzivu a nakonec se nám podařilo odehrát utkání s nulou. Chválím hráče za obětavý výkon.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , V. Vladeka [-] , F. Klouček [-] , M. Knap [-] , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , L. Rejchrt [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , M. Šolc [-] - M. Brázda [-] , J. Linhart [-] , M. Dostál [-] - T. Erber [-] , Š. Derner [-] - T. Ibrmajer [-] , D. Fišera [-] , D. Chobotský [-]

ŽK: 4. J. Holub , 60. L. Rejchrt , 80. M. Michálek - 24. T. Ibrmajer , 52. M. Šolc , 67. Š. Derner , 90. J. Lán . ČK: 36. J. Linhart .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Novotný Matěj - MEDLÍK Karel, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.