2:3p.
(0:1)
37. P. Giňa
82. M. Klouček (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:15

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosický Klouček byl smutným hrdinou


Branky


73. M. Klouček , 75. R. Espinosa - 37. P. Giňa , 82. M. Klouček (vl.)
0

Duchcov po minulé výhře vybojoval v Lovosicích dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak je dobré míti svého Giňu

Na lovosické umělé trávě se potkaly dva týmy, které mají do pohody docela daleko. Duchcov po sestupu z krajského přeboru poprvé bodoval až v šestém kole, Lovosice se po minulé úspěšné sezóně zatím také drží v dolní polovině tabulky.

 

První poločas se nesl ve zmamení seznamování se s hřištěm. Zejména hostům to chvíli trvalo. To domácí se otrkali dříve a byli aktivní. Chtěli doma konečně vyhrát, zatím podlehli Jílovému na penalty a poté prohráli s Velkým Březnem. Branku Podolského ale přes zahuštěnou obranu Duchcova netrefili a pokud ano, blýskl se její ochránce efektním zákrokem.

 

Duchcovu zkraje vázla přihrávka, postupně se ale dostal do hry, avšak chybělo dlouho zakončení. Ale nevídaná efektivita Duchcova z minulého zápasu měla pokračování i o týden později. Ve 37. minutě po výborné práci Zedníka a chytré přihrávce Baloga z voleje krásně trefil  Giňa a první střela na domácí branku měnila skóre. Hosté vedení udrželi do přestávky a do kabin tak šli veseleji.

Klouček vyrovnal na obou stranách

Po změně stran se očekávat zvýšený tlak Lovosic a ten opravdu přišel. Směrem k hostující brance mířila jedna domácí akce za druhou, problémem ale bylo, že si Podolský výborně postavil tyče a prakticky nemusel vůbec zasahovat.

 

Přesto se se ale nakonec domácí dočkali. V 73. minutě vyrovnal Klouček, když poslal do sítě tvrdou ranou odražený míč. A aby domácí nezapoměli, jak to vypadá dát gól, ukázal jim to o dvě minuty později výborně hrající Espinosa. Duchcov se ale nevzdal, do další šance už lovosické nepustil a naopak byl v závěru zápasu lepším týmem. V 82. minutě cílil na branku Giňa trestný kop od postranní čáry a ten tam s přispěním domácího Kloučka opravdu skončil - 2:2. Lovosický Klouček v tu chvíli zazmatkoval a zcela osamocený poslal míč hlavičkou za bezmocného brankáře Šafránka.

 

Hosté mophli nakonec i vyhrát, měli v závěru tři rohové kopy a jednu další standardní situaci, ale šlo se do penalt.

Druhý bod pro Duchcov

V penaltách nejprve Podolský kryl střelu domácího hráče. Poté byli všichni exekutoři úspěšní (za Duchcov postupně Meisner, Balog, Kubánek, Brejcha). Až v páté sérii další domácí hráč minul a Giňa už kopat jít nemusel.

 

Lovosice jedou v dalším kole na půdu Křešic, Duchcov doma hostí poslední Velké Březno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice: "Výsledek mě mrzí. Po celý zápas jsme byli lepším týmem, hlavně ve druhém poločase tam byl z naší strany velký tlak. Když už jsme skóre zaslouženě obrátili přišla taková minela Kloučka. A penalty už jsou loterie. Přesto bych chtěl kluky za jejich výkon pochválit."

FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Dva body hřejí, i vzhledem k dalším výsledkům kola, kde týmy ze spodku tabulky bodovaly. I tentokrát jsme vytěžili z minima maximum. Předvedli jsme zodpovědný a bojovný výkon, kromě střelecky disponovaného Giňi je nutno vyzdvihnout i výkon druhého nejmladšího hráče týmu Jakuba Zedníka. Ten naznačil velký talent a patřil k tomu nejlepšímu na hřišti."



Sestavy


ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - D. Walter [-] , B. Baborák [-] , J. Hušek [-] (61. R. Podrazil [-] ) , R. Espinosa [-] , L. Klement [-] , J. Vochomůrka [-] , J. Kovařík [-] , V. Krpeš [-] , M. Husar [-] , M. Klouček [-]

FK Duchcov
P. Podolský [-] - J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , D. Kubánek [-] , P. Bednář [-] (85. V. Pešek [-] ) - P. Tokar [-] , D. Boho [-] (76. M. Smejkal [-] ) , T. Berko [-] , P. Giňa [-] - J. Balog [-] - J. Zedník [-]

ŽK: 29. D. Walter - 23. T. Berko , 83. J. Meisner .
Hráči zápasu: P. Giňa , J. Zedník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Marcel - PROVAZNÍK Adam, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.