Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:15

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.5

Zázemí

--

Remízový a nepřílíš pohledný zápas rozhodl Burian


Branky


0

Tisá porazila Přestanov a oplatila mu dvě porážky z minulého ročníku I.B třídy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vedru chyběly góly. A vlastně i šance

Tiské stěny dohlížely na utkání, ve kterém jen těžko hledat soupeře. Přeci jen se možná více mohlo věřit Přestanovu, který v poslední sezóně Tisou dvakrát porazil. A navíc skončil v tabulce o něco výše. Oba týmy přes léto příliš nezměnily hráčský kádr.

 

V prvním poločase se vzrušující fotbal rozhodně nehrál. Hra byla vyrovnaná, ale na výkonech se podepisoval ohromné vedro a také fakt, že jde o první zápas celé sezóny. I proti se za prvních 45 minut nestalo nic zajímavého a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Burian vykouzlil domácí radost

Po změně stran bylo s přibývajícím časem jasné, že rozhodne jediná trefa. A také se tak stalo. Běžela 71. minuta, Přestanov zbytečně uspěchal rozehrávku a Tisá podnikla rychlý brejk. Míč se dostal na levou stranu, kde zabral Jiří Maška. Následně poslal zpětnou přihrávku na penaltu, kde už číhal Vojtěch Burian a jediný gól zápasu byl na světě. Přestanov si do konce utkání vytvořil tři slibné příležitosti, ale jeho hráči si prostě střelecké kopačky neobuli.

 

Tisá má tak první tři body a v dalším kole jí čeká výjezd do Horního Podluží. Přestanov bude chtít bodovat a hlavně zaskočit Chuderov - tedy vítěze posledního ročníku I.B třídy, skupiny A.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Když to řeknu lidově, tak to byla holomajzna. Hra byla vyrovnaná, ale kvality tam moc nebylo. Celkově by tomu slušela remíza, ovšem my jsme byli šťastnější. A jsme za to moc rádi."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Utkání to bylo vyrovnané. Bylo jasné, že rozhodne jediná trefa. Je to první utkání, zápasů je ještě mnoho. Chceme bodovat hned v tom dalším, kdy hostíme Chuderov."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Teska Miroslav - VACEK Jan, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.