Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 13:30

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

6.0

V Chlumci dominovaly obrany


Branky


0

Velký Šenov po sestupu z I.A třídy získal v Chlumci bod po prohraném penaltovém rozstřelu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prim hrála defenzivní činnost

Na hezké hřiště do Chlumce dorazil tým, který v minulém ročníku moc nezvládl svou účast v I.A třídě. Po docela solidním podzimu vůbec nezvládl jarní část a sestoupil zpět to nejnižší krajské fotbalové soutěže.

 

První poločas moc vzruchu nenabídl. Hrál se vyrovnaný fotbal, oba týmy měly stejný poměr šancí, ovšem střelecký prach prostě nebyl k mání. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Ani po změně stran gól nepřišel

Ani změna stran nepřinesla změnu na hřišti. Kralovaly obrany, oba celky na tom byly podobně a tak nebylo divu, že se šlo do penaltového rozstřelu.

Více štěstí měl Chlumec

V penaltách prokázal pevnější nervy Chlumec. Postupně proměnil Mach, Weber, Škvor a Chrudimský. Ve druhé sérii nedal Sak. Za hosty se trefil pouze Radek Vichterey a Miko. Takže body se podělily následovně - Chlumec 2, Velký Šenov 1.

 

Další kolo bude Chlumec zajíždět do Fojtovic, kde na něj čeká Heřmanov. Velký Šenov zažije domácí premiéru proti Jiříkovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Ve velkém vedru se hrálo docela pohledné utkání, které ale nebylo bohaté na šance. Myslím si, že dělba bodů byla zasloužená. V rozstřelu jsme byli šťastnější. Těší mě po dlouhé době udrzená nula, méně spokojený jsem s tím, že jsme nedokázali žádnou šanci proměnit."

SK Velký Šenov
Jiří Podhora, vedoucí týmu SK Velký Šenov: "V letní přípravě jsme se snažili doplnit kádr a všichni doufáme, že jdeme správnou cestou ve prospěch fotbalu ve Velkém Šenově. Ve velkém vedru se hrál oboustranně otevřený zápas a gólové šance měla obě mužstva, ale obrany tentokrát dominovaly. Některé naše akce byly velmi pohledné a chybělo pouze kousek štěstí a mohla být naše radost i tříbodová. Zůstaňme na zemi, kvalitní příprava v trénincích v maximální možné účasti a vice odvahy v zakončení je další posun na cestě k vítězství."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cvachoušek František - SPIŠÁK Dušan, VYDRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.