2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 13:30

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiříkov zachraňoval bod v hodině dvanácté


Branky


40. V. Štěpánek , 85. K. Novák (p.) - 50. M. Tovara , 56. J. Štolba
0

Nováček soutěže bral bod, Hostovice byly trochu zklamané.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice nedávaly šance. A pykaly

V Jiříkově se v 1. kole představily dva týmy, které ještě v minulé sezóně hrály zcela odlišnou soutěž. Hostovice si vyzkoušely I.A třídu a i když ostudu neudělaly, sestoupily. Naopak Jiříkov vyhrál na Děčínsku okresní přebor a na postup do vyšší soutěže kývl.

 

Lépe začali hosté, kteří si v úvodu vytvořili tři slibné šance. Ale ani z jedné příležitosti nic nebylo. A tak se potvrdilo staré a známé pravidlo nedáš dostaneš. Pět minut před poločasem se do zakončení dostal Štěpánek a nemýlil se. Do kabin se tak šlo k radosti domácí publika za stavu 1:0 pro Jiříkov.

Důležitou roli hrály penalty

Sotva začal druhý poločas, měly Hostovice obrovskou šanci k vyrovnání. Ve 46. minutě si totiž Dvořák uvelebil míč na penaltový puntík. Jenže gól z toho nebyl. Jenže i tak hosté brzy skóre utkání otočili. Nejprve se v 50. minutě prosadil Tovara, když přízemní střelou z vápna překonal brankáře Čerkla. A za šest minut bylo pro Jiříkov ještě více hůř. Po standardní situace míč na zadní tyči dotlačil do sítě Štolba.

 

Domácí postupem času vsadili vše na jednu kartu a hnali se za vyrovnáním. Honba se povedla, v 88. minutě přišla další penalta v zápase. Jiříkovský Kryštof Novák jí proměnil a šlo se po remíze 2:2 do penaltového rozstřelu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

Hostovice byly stoprocentní

Penaltový rozstřel sednul více hostům. Hostovice proměnily všech pět pokusů, vítěznou penaltu měl na svědomí Křesánek. Po výhře 5:3 tak bod navíc putoval na Ústecko.

 

V dalším kole hraje Jiříkov ve Velkém Šenově, Hostovice doma hostí dalšího nováčka z Boletic.

 

 



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Soupeř byl technický a silný na míči. Měl svou kvalitu, ale zdálo se mi, že mu ke konci docházely síly. Remíza je spravedlivá. Ukázalo se, že to, co stačilo v okresním přeboru na krajskou soutěž nemusí stačit. Je to o nasazení, rychlosti a zodpovědnosti konkrétního hráče rozhodnout."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí Hostovic: "Začali jsme dobře a měli tři tutovky. Jenže gól dal Jiříkov a my prohrávali. Ke konci domácí tlačili, nás podržel brankář Koželuh. Domácí budou asi s remízou spokojeni, my jsme možná s konečným výsledkem trošičku zklamaní."



Sestavy


Jiříkov
V. Čerkl [-] - K. Novák [-] , K. Herejk [-] , R. Häusler [-] , V. Štěpánek [-] (75. D. Jessl [-] ) , T. Altman [-] (65. P. Svoboda [-] ) , M. Šolc [-] , Z. Starec [-] (72. M. Matulík [-] ) , O. Homolka [-] , Z. Bajan [-] , M. Daněk [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - F. Harciník [-] (60. J. Sibal [-] ) , N. Suchánek [-] (65. M. Novák [-] ) , M. Křesánek [-] , J. Dvořák [-] - A. Černohorský [-] , J. Štolba [-] , L. Slavíček [-] , P. Sibal [-] - T. Štorc [-] (46. M. Tovara [-] ) , D. Veselý [-] -

ŽK: 41. K. Herejk , 75. R. Häusler - 64. M. Tovara , 69. J. Koželuh .
Hráči zápasu: K. Novák - J. Koželuh .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Tomáš - HOLLY Martin, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.