1:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 13:30

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

1:5! Boletice dostaly na uvítanou "bůra"


Branky


26. J. Rohlíček - 31. D. Greé , 51. D. Greé , 54. P. Šalda (p.) , 55. P. Uhlíř , 75. P. Uhlíř
0

Nováček I.B třídy na zkušený celek z Trmic nestačil a doma herně propadl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili z protiútoku

Fotbalový tým Spartak Boletice nad Labem se více jak po 50 letech vrátil do krajské soutěže. Do cesty se mu postavil celek MSK Trmice, který v minulé sezóně bojoval o špičku tabulky. Hosté se opírali hlavně o střelce Dalibora Greé.

 

Od prvních minut měly Trmice převahu a domácí do ničeho nepouštěly. Domácí obrana, v čele s brankářem Vorlem odolávala. A Boletice šly do konce do vedení. Trmice vyrobily hrubku, domácí šli do rychlého protiútoku a Rohlíček v 26. minutě rozjásal domácí fandy. Vedení Spartaku však mělo jepičí život. Vyrovnání přišlo v 31. minutě, kdy na domácí obranu vyzrál Greé. Výsledkem 1:1 tak skončil první poločas.

Trmice předvedly čtyři smrtící minuty

Začátek druhé půle byl pro Boletice jako z hororu. Nejprve ještě zabránil pohromě zákrok Vorla, jenže pak Trmice během čtyř minut nasázely čtyři branky. Do vedení je dostal Greé, z penalty pak zvýšil na 3:1 Šalda a za další minutu přišla chyba v rozehrávce Spartaku a Uhlíř trefou na 4:1 definitivně rozhodl. Penaltu zahrávaly i Boletice, ale snížení a vykřesání alespoň malé naděje odmítly.

 

V 75. minutě pak uzavřel skóre na konečných 5:1 z pohledu Trmic opět Pavel Uhlíř. Zbytek utkání se dohrál v režii hostů, domácí pak odpadli.

 

V dalším kole čeká Trmice doma Šluknov, Boletice jedou do Hostovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartaku Boletice n. L.: "Projevila se velký zkušenost soupeře, který byl od začátku lepší. Paradoxně jsme šli do vedení, ale Trmice to nevyvedlo z míry. Po změně stran jsme vyrobily čtyři hrubé chyby, které hosté třikrát potrestali. Musíme se z toho oklepat a uvědomit si, že krajská soutěž má přeci jen jiné tempo, než okresní přebor."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Boletice mě zklamaly, čekal jsem od nováčka víc. I když jsme od začátku měli zápas v režii, paradoxně jsme prohrávali. Rozhodl začátek druhé půle, kdy jsme dali tři rychlé góly. S výsledkem a výkonem jsem spokojený."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - J. Rohlíček [-] , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , M. Bernat [-] (46. J. Klaban [-] ) , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] , P. Horáček [-] (79. D. Plosza [-] ) , M. Ženíšek [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - P. Uhlíř [-] , D. Greé [-] , M. Petera [-] , L. Jaroš [-] , J. Pokorný [-] (71. P. Tadlánek [-] ) , J. Hrudka [-] , J. Vyleťal [-] (54. K. Tahal [-] ) , P. Šalda [-] , R. Melichar [-] , J. Chrudimský [-] (75. S. Puchta [-] )

ŽK: 25. P. Znojemský .
Hráči zápasu: P. Šalda , P. Uhlíř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ipser Michal - ROHÁČ Zdeněk, MEDER Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.