P. Bandas 69. (p.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 15:00

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov zlomil zápas v samotném závěru


Branky


69. P. Bandas (p.) - 64. K. Pařízek , 88. V. Malý , 91. M. Brom
0

Derby dvou týmů, které patří pod okres Děčín, zvládli lépe fotbalisté od Ploučnice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka nepadla...

Na hřišti Čechie Horní Podluží se střetly dva týmy, které mají něco společného. V minulé sezóně se oba celky zastavily na 42 bodech, těžily hlavně z dobrého závěru sezóny. Mírným favoritem byli domácí, jelikož Benešov má přeci jen na venkovních hřištích problémy.

 

Co se týče kádru, tak domácím se vrátili hráči z hostování v Jiřetíně pod Jedlovou (Galata, Hanykýř). Hosté naopak posílili - novou krví v Benešově je Hnízdo (Verneřice), Malý (Velká Bukovina), Petr Horvát (Dolní Habartice) a Miloslav Brom (nehrál kvůli zranění, naposledy působil v Děčíně).

 

V prvním poločase se po letní pauze nabuzení diváci branky nedočkali. Šance byly na obou stranách, ale obrany, v čele s brankáři byli bezchybné. I proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Hosté to zlomili v závěru

Po změně stran konečně začaly padat góly. Vše načala 64. minuta, kdy hosty dostal do vedení Pařízek. Jenže Benešov si vedení udržel pouhých pět minut. To se totiž k penaltě postavil Bandas a začínalo se od nuly. Pak se do tlaku dostalo právě Horního Podluží, mělo několik střel a závarů. Ale branka nepřišla.

 

A tak udeřilo na druhé straně. Vítěznou trefu obstaral Václav Malý, v minulé sezóně ještě hráč Velké Bukoviny. Vítězství Benešova pak ještě potvrdil Miloslav Brom.

 

V dalším kole Benešov hostí Union Děčín, Horní Podluží hraje opět doma, soupeřem mu bude Spartak Tisá.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Po celou dobu utkání se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách, bohužel jsme obdrželi rozhodující branku pět minut před koncem utkání. Prohra nás mrzí, ale nespokojeni být nemusíme. Nejlepším hráčem na place byl brankář Benešova."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "Myslím si, že jsme měli zápas pod kontrolou. Po změně stran jsme svou převahu potvrdili gólem. Domácí však z penalty vyrovnali a hnali se za vítězstvím. Tlak tam byl, ale v závěru jsme udeřili a podle mě zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - P. Bandas [-] , J. Galata [-] (46. T. Kovač [-] ) , M. Boštík [-] (55. F. Bužík [-] ) , M. Fučík [-] (60. R. Hanykýř [-] ) , M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] (67. D. Hermann [-] ) , M. Drátovník [-] , V. Riedel [-] , L. Peleška [-] , L. Sobota [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] (86. J. Jäger [-] ) , R. Kolář [-] , F. Kropáč [-] , P. Horvát [-] , V. Malý [-] , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] , K. Pařízek [-] , L. Hnízdo [-] , M. Brom [-]

ŽK: 58. L. Sobota , 83. D. Hermann , 85. M. Drátovník - 58. M. Brom , 60. J. Polanský , 69. K. Pařízek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vlk Lukáš - ŠEFČÍK Josef, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.