4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Union bojoval, Benešov ale doma nezaváhal


Branky


0

Fotbalisté od Ploučnice prožívají výborný start do sezóny. Doma porazili Union Děčín 4:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli řadu absencí

Fotbalisté z Bynova přijeli do Benešova bez několika hráčů. Zranění z minulého utkání ve Šluknově si přivodili Galaš, Jeřábek a Humlíček. Na dovolené byl Jan Němec a Huček, pracovní povinnosti do utkání nepustily Marcela Němce.

 

Úvod vyšel domácím jako z partesu. Děčínský Bedrníček si už v sedmé minutě vybral slabší chvilku, když dovolil z úhlu ve vápně vystřelit Petru Horvátovi, který překonal Zvolského - 1:0. Následně se šance střídaly na obou stranách. Na té hostující byl hodně aktivní Očipka, po zákroku na jeho osobu kopal Union penaltu. Bedrníček ale míč hodně podepral a Minaříka zachránilo břevno.

 

Tři minuty před koncem se Union dočkal zaslouženého vyrovnání. Pěknou kombinaci Očipky se Sobotkou zakončil přesnou střelou Murdych, který svým čtvrtým gólem v sezóně vyrovnal na poločasových 1:1.



Vítězná domácí trefa hosty zlomila

Po změně stran mohl hosty dostat do vedení Murdych, jeho dělovka z 55. minuty ovšem skončila na břevně. A navíc z protiútoku Děčín inkasoval. Domácí hru rychle přenesli na pravé křídlo. Tam Bedrníček nezachytil náběh Václava Malého, který poměrně snadno překonal Zvolského střelou na zadní tyč - 2:1.

 

Union postupně vsadil vše na jednu kartu a hru hodně otevřel. Domácí v této fázi pelášili třikrát na Zvolského. Ale ani v jednom případě hostující brankář neinkasoval. To neplatilo v 80. minutě, kdy se po rohovém kopu hlavou prosadil Knespl a definitivně rozhodl - 3:1.

 

Konečnou podobu výsledku dali domácí za další minutu, kdy běželi, po hraniční ofsajdové situaci, sami na Zvolského, kterého nakonec překonal Radim Kolář.

 

Benešov tak zůstává stoprocentní, v dalším kole jede do Tisé. Union pak doma hostí první Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Byl to celkově moc povedený zápas. Z obou stran. Union má kvalitní tým. Měli jsme štěstí, že za stavu 1:1 nepřidali hosté druhou branku. Po důraznější domluvě v kabině se náš výkon zlepšil, po brance Malého pak nebylo co řešit. Myslím si, že to byla zasloužená výhra."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Ani zdaleka jsme nebyli kompletní, ale i tak jsme si z Benešova mohli nějaký bodík odvést, kdybychom proměnili některé z šancí, které jsme si v prvním a v začátku druhého poločasu vypracovali. Na druhou stranu jsme klidně mohli dostat i větší nářez. Prohru je třeba hodit za hlavu a dobře se připravit na první domácí utkání s Trmicemi příští týden. Trmice jsou zatím k neudržení a čeká nás tedy tvrdý oříšek...."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , L. Knespl [-] , M. Brom [-] (82. M. Hora [-] ) , L. Hnízdo [-] , K. Pařízek [-] , D. Mottl [-] (68. D. Marek [-] ) , R. Horvát [-] , V. Malý [-] (60. J. Jäger [-] ) , P. Horvát [-] (84. V. Verbíř [-] ) , F. Kropáč [-] (46. [-] )

TJ Union Děčín
M. Zvolský [-] - Z. Brázdil [-] , L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] , J. Nedvěd [-] (81. D. Fojt [-] ) - J. Murdych [-] , J. Sejkora [-] , R. Kalaš [-] , L. Mitro [-] (60. J. Mrváň [-] ) - F. Sobotka [-] (78. J. Hampl [-] ) , P. Očipka [-]

ŽK: 32. L. Knespl , 69. D. Marek , 71. J. Jäger , 77. M. Brom - 26. V. Bedrníček , 56. J. Nedvěd .
Hráči zápasu: D. Mottl , V. Malý - Z. Brázdil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doležal Marek - KURILJAK Ivan, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.