1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby! Jiříkov překvapil ve Velkém Šenově


Branky


0

Nováček prokázal více hladovosti a hlavně důrazu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly padly v prvním poločase

Ve Velkém Šenově se setkaly týmy, které v minulé sezóně hrály jinou soutěž. Domácí sestoupili z I.A třídy, zatímco jiříkovský Spartak vyhrál děčínský okresní přebor.

 

První poločas přinesl docela vyrovnaný fotbal, aktivnější byl Jiříkov. Ten byl hlavně lepší v důrazu a osobních soubojích. A po osmi minutách šli hosté do vedení. Po pěkné kombinaci a nedůrazu v domácí obraně nezaváhal přes Tesařem Altman - 0:1. Vyrovnání přinesla 22. minuta. Jiříkov měl k dispozici autové vhazování. Ale jeho realizace byla tak mizerná, že z následné akce Velký Šenov vyrovnal.

 

Do kabin šel ale přeci jen spokojenější Jiříkov. Těsně před koncem první půle si na dobře zahraný rohový kop naskočil Roman Häusler a hlavou překonal domácího brankáře.

Jiříkovská obrana byla pevná

Po změně stran se hosté s postupem času více soustředili na bránění těsného vedení. Domácí se dostávali do tlaku, ale vyložené šance nepřicházely. Do konce utkání už se nic závažnějšího nestalo, tři body si tak odvezl Jiříkov, který navázal na vítězný víkend svých mládežnických celků.

 

Naopak Velký Šenov po sestupu nevyhrál a na kontě má pouze jeden bod. V dalším kole hraje poměrně důležité utkání v Boleticích, Jiříkov doma hostí v rámci okresního derby Heřmanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Petr Sivák, trenér SK Velký Šenov: "Věděli jsme, že soupeř má svou kvalitu. Vzápase jsme viděli několik ostrých soubojů, ale to k derby patří. To byl také jeden z důvodů proč jsme nezvládli utkání. Osobní souboje nám prostě nešli. Ve druhém poločase si Jiříkov zkušeně hlídal výsledek a my jsme nedokázali překonat jejich výborně hrající obranu."

Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Tým nebyl kompletní, přesto jsem cítil z naší strany větší hladovost. První poločas se nám povedl, vedení mohlo být vyšší. Po změně stran jsme to ubránili. Navázali jsme tak na naši mládež, která byla taktéž úspěšná."



Sestavy


SK Velký Šenov
J. Tesař [-] - K. Malý [-] , R. Vichterey [-] (67. M. Rajsner [-] ) , J. Miko [-] (60. M. Adámek [-] ) , L. Kříž [-] , J. Vebr [-] (46. F. Skyva [-] ) , M. Kozák [-] , J. Pánik [-] (46. J. Bálek [-] ) , R. Podhora [-] , D. Obergruber [-] , D. Verner [-] (73. M. Zbončák [-] )

Jiříkov
V. Čerkl [-] - V. Škvor [-] , R. Häusler [-] (80. ) , V. Štěpánek [-] , K. Herejk [-] (90. P. Svoboda [-] ) , T. Altman [-] , D. Šolc [-] (67. ) , Z. Starec [-] , O. Homolka [-] , Z. Bajan [-] , M. Daněk [-]

ŽK: 43. K. Malý - 7. R. Häusler , 37. Z. Starec .
Hráči zápasu: K. Herejk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - MATYS Bohuslav, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.