Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechii se povedla odveta. I s tučnými úroky


Branky


0

I díky Bandasovi vyhrálo Horní Podluží nad Tisou vysoko 7:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisá stačila držet krok

Na daleký výlet do Horního Podluží se vydali fotbalisté Tisé. Ti mají na poslední zápas na hřišti Čechie dobré vzpomínky. V dohrávce, kde nastoupili v hodně okleštěné sestavě, tehdy zvítězili 1:0. Domácí fotbalisté museli napravit předchozí nezdar, kdy před vlastním publikem podlehli Benešovu.

 

Prvních 45 minut rozhodně nenudilo, padlo dohromady pět branek. Za domácí se trefil kanonýr Patrik Bandas, na čistý hattrick potřeboval 35. minut. Nejprve se trefil ve 13. minutě, kdy se po rohu Bulejka prosadil hlavou. Bylo to logické vyústění úvodního tlaku domácích. V 25. minutě pak Bandas napřáhl a Koucký byl bez šance. Pak si vybral slabší chvilku domácí brankář Hoffmann, který neudržel poměrně lehkou střelu po trestném kopu, který měl na svědomí Babača.

 

Deset minut před poločasem přichází pěkná kombinační akce domácích. Na jejím konci je opět Bandas - 3:1. Jenže minutu před odchodem do kabin napřáhl z 20 metrů Beneš a Hoffmann podruhé lovil míč ze své sítě. První půli tak vyhráli domácí 3:2.

Horní Podluží jasně dominovalo

Naděje hostů na bodový zisk sebralo šest minut v rozmezí 66. až 72. minuty. Nejprve se nadvakrát prosadil Bandas a svou čtvrtou brankou v utkání zvýšil na 4:2. O chvilku později se prosadil mladý Kovač. Ačkoliv byl tísněn a možná i faulován obránci soupeře, přesto dokázal úspěšně zakončit. Šestý hřebíček do rakve Tisé zatloukl Chaloupecký, pohodové vítězství Čechie pak uzavřel pět minut před koncem Drátovník.

 

A to ještě brankář Koucký chytil minimálně čtyři gólové šance. Horní Podluží tak slaví první tři body a v dalším kole ho čeká těžké utkání v Chuderově. Tisá hraje doma, kdy přivítá dobře hrající Benešov n. Pl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Myslím, že jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili. Byl to jeden z našich lepších výkonů, dařilo se všem hráčům a bylo těžké někoho vystřídat. Hráčem zápasu byl jednoznačně Patrik Bandas."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Domácí nás prostě přejeli. Byli důraznější a agresivnější, vyhrávali osobní souboje. Čekal jsem, že nás snížení na 3:2 nakopne. Ale opak byl pravdou. Domácí navíc zahodili další šance, vyhráli zaslouženě."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Vavrinec [-] (54. T. Kovač [-] ) , P. Bandas [-] , F. Bužík [-] , M. Boštík [-] (82. L. Ledvinka [-] ) , M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] (74. A. Kalista [-] ) , M. Drátovník [-] , V. Riedel [-] (66. J. Galata [-] ) , L. Peleška [-] , L. Sobota [-] (46. L. Kolár [-] )

TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - D. Babača [-] , D. Zub [-] , M. Povejšil [-] - M. Marek [-] , R. Zíta [-] , R. Pešata [-] (82. L. Bláha [-] ) , J. Maška [-] - L. Rehn [-] (60. R. Feix [-] ) , J. Bláha [-] - J. Beneš [-]

Hráči zápasu: P. Bandas - M. Povejšil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - MAREŠ Jaroslav, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.