Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Boletic zlepši hru. Ale opět dostal pět branek


0

První vítězství za tří body mají Hostovice, naopak Boletice jsou bez bodu poslední.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A trefil se opět Rohlíček

Favorit byl v utkání Hostovice - Boletice jasný. Byl jím domácí celek, který v minulém kole přivezl dva body z Jiříkova. A v minulé sezóně hrál I.A třídu. To nováček z Boletice zažil pravý křest ohněm, ve svém prvním zápase v krajské soutěži prohrál doma s Trmicemi 1:5.

 

Úvod utkání byl docela vyrovnaný, Hostovice měly mírnou převahu. První branka padla ve 30. minutě, když se po hezké akci prosadil Dominik Veselý, hosty pak v jednom případě zachránilo břevno. Boletice sázely na brejkové situace. A jedna jim vyšla ve 36. minutě, když vyrovnal Josef Rohlíček. Z gólů se Spartak radoval tři minuty. Pak přišel rohový kop domácích, který gólově zužitkoval obránce Arnošt Černohorský. Za stavu 2:1 se šlo do kabin.

Koželuh předvedl důležitý zákrok

Po změně stran Boletice dál bojovaly. A byly blízko vyrovnání. Už, už zvedali hosté ruce nad hlavu, ovšem jistému gólu zabránil parádní zákrok Jana Koželuha. Tady se lámal chleba. V 64. minutě se navíc k přímému kopu postavil Dvořák a Jiří Vorel na jeho střelu nedosáhl.

 

Boletice tak musely vrhnout všechny síly do útoku. Jenže jejich bodové šance definitivně odstřelil v 79. minutě Dominik Veselý. Tři minuty před koncem pak využil protiútok Černohorský a uzavřel na konečných 5:1 pro Hostovice.

 

V dalším kole hrají Hostovice ve Šluknově, Boletice doma hostí Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Po první brance jsme se uchlácholili, naštěstí to v poločase bylo 2:1. Za tohoto stavu nás podržel brankář Koželuh. Pak přišel gól z přímého kopu a ten rozhodl. Výsledek je krásný, ale hra ještě není podle našich představ."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartak Boletice n. L.: "Výsledek je sice stejný, jako v předchozím kole. Ale herně to bylo jiné. Do stavu 1:2 to bylo vyrovnané, ve druhém poločase jsme nedali obrovskou šanci na vyrovnání. Pak asi přišel trochu laciný gól z přímáku a po čtvrtém bylo hotovo. Překvapilo mě, že se dalo s Hostovicemi hrát."



Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - M. Křesánek [-] , F. Harciník [-] (65. J. Sibal [-] ) , J. Dvořák [-] - P. Sibal [-] , L. Slavíček [-] , A. Černohorský [-] - M. Kodat [-] , D. Veselý [-] (85. R. Steklý [-] ) , M. Tovara [-] , J. Langer [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - J. Rohlíček [-] , T. Beutler [-] , J. Klaban [-] , L. Rantfner [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , M. Bernat [-] (67. P. Procházka [-] ) , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] (85. M. Novák [-] ) , M. Ženíšek [-]

ŽK: 86. J. Dvořák - 27. J. Rohlíček , 66. T. Beutler .
Hráči zápasu: D. Veselý , A. Černohorský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Teska Miroslav - DOUBEK Tomáš, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.