Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:45

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hektický závěr! Podluží se už radovalo, Zvonek ale stihl vyrovnat


Branky


0

Chuderov doma sehrál s Horním Podlužím vyrovnaný zápas. Rozhodova musely penalty.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili po třech minutách

Vzájemné zápasy těchto soupeřů z minulé sezóny měly jasný průběh. Zatímco na podzim Chuderov doma zvítězil 7:0, v jarní odvětě v silně nekompletní sestavě na hřišti Čechie dostal osm branek.

 

Než se stačili diváci usadit, padla první branka. Centrovaný míč neudržel brankář Bakiu a Jiří Chaloupecký ho ve 3. minutě dorazil do sítě. Chuderov mohl vyrovnat za dvě minuty, ale Hoffmann vyrazil prudkou střelu, míč ho zasáhl do obličeje.

 

Zvýšit hostující náskok mohl Patrik Bandas. Nejprve ho vychytal brankář Bakiu, minutu před poločasem jeho tvrdá střela jen těsně minula tyč domácí branky. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 z pohledu Chuderova.

Závěr nebyl pro slabé povahy

Do druhého poločasu vstoupil lépe Chuderov a brzy se mu podařilo vyrovnat. Po centru ze strany se ve vápně nejlépe zorientoval Jakub Elmerich a vstřelil už svou osmou branku v sezóně. Domácí se poté ještě více tlačili do útoku. Podluží čekalo na brejky, ale ani jeden nedotáhlo do zdárného konce.

 

Zajímavé okamžiky nabídly poslední minuty zápasu. Nejprve předvedl Bulejko geniální branku, kdy vystřihl perfektní lob, který zapadl za zkoprnělého brankáře Chuderova. Pohádka Čechie ale neměla dlouhého trvání. V nastaveném čase se do míče opřel Zdeněk Zvonek a jeho parádní rána z dvaceti metrů zapadla za bezmocného Hoffmanna - 2:2. Utkání tak musely rozhodnout penalty.

Bod navíc? Získal ho Chuderov

Penaltový rozstřel začali lépe hosté. Jenže pak postupně selhali hned tři střelci Horní Podluží a bod navíc zůstal v Chuderově.

 

V dalším kole jede Chuderov na půdu Tisé, Horní Podluží doma hostí Chlumec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Z naší strany nepovedený zápas. Hned v úvodu jsme inkasovali, soupeř od té chvíle zalezl a my si nevěděli rady. Vzhledem k našemu vyrovnání minutu před koncem musíme brát dva body všemi deseti."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Někteří naši hráči byly lehce naštvaní, vítězství nám uteklo v poslední minutě. Ale i to k fotbalu patří. My jsme si dokázali, že fotbal umíme hrát i se špičkou v naší třídě. Nálada na lodi je dobrá a kluci si zaslouží pochvalu. Po předvedeném výkonu se těšíme na další domácí zápas s Chlumcem."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - S. Vosyka [-] (66. Z. Zvonek [-] ) , D. Žárský [-] , M. Rohlík [-] , R. Moučka [-] , V. Šindelář [-] - F. Guttmann [-] , J. Rohlík [-] (83. M. Protschke [-] ) - P. Fousek [-] (70. M. Koubek [-] ) , J. Elmerich [-] , M. Culek [-]

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Vavrinec [-] (46. T. Kovač [-] ) , P. Bandas [-] , F. Bužík [-] , M. Boštík [-] , M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] (60. D. Čech [-] ) , R. Hanykýř [-] , M. Drátovník [-] , L. Peleška [-] , L. Sobota [-]

Hráči zápasu: S. Vosyka - M. Bulejko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Matas Martin - MEDER Antonín, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.