Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boletice dlouho prohrávaly. Přesto slaví první body


0

Hosté z Velkého Šenova ztratili dobře rozehraný zápas a prohráli 3:5.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Vichterey dokonale opařil domácí Spartak

Na hřišti boletického Spartaku se setkaly dva týmy, které toho za první dva zápasy moc neposbíraly. Domácí nováček dvakrát prohrál 1:5, Velký Šenov vybojoval pouze bod.

 

Začátek utkání byl velmi opatrný z obou stran. Domácí začali postupně přebírat iniciativu, nicméně první branku utkání vstřelil ve 13. minuté Radek Vichterey, který využil chybu v obraně domácích a brejkovou situaci s přehledem vyřešil střelou k pravé tyči domácí branky - 0:1. Za další minutu získal dobrým napadáním ve vápně soupeře ztracený míč Jan Pánik a krásným centrem našel hlavu Radka Vichtereye, který nekompromisně zavěsil – 0:2.

 

Velký Šenov se zatáhl, do útoku se musely tlačit Boletice. Šance byly na obou stranách, domácí se dočkali snížení v 25. minutě. Hostující obrana odvrátila nedůrazně míč na vápno. Tam se do něj opřel Josef Rohlíček a brankář Tesař byl bezmocný.

 

Zbytek poločasu se odehrával zejména ve středu hřiště, bez výrazných šancí. Třetí branku Šenova mohl dát Roman Smejkal, jeho oblouček ovšem skončil na tyči.

Za dvanáct minut padly čtyři branky

Začátek druhého poločasu byl zejména urputným bojem a střed hřiště. Hosté se snažili pečlivě bránit a vyrážet do rychlých protiútoků. V 55. minutě se podařilo přehrát domácí sestavu a Jan Pánik postupoval do vápna domácích, kde byl sražen k zemi a rozhodčí nekompromisně nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil Radek Vichterey, ale jeho přízemní střela skončila těsně vedle branky. To se nakonec ukázalo jako důležitý okamžik zápasu.

 

Z následného protiútoku totiž nešikovně fauloval ve vápně Jakub Bálek a penalta se kopala i na druhé straně. Tu domácí Znojemský s přehledem proměnil a srovnal stav zápasu na 2:2. Jenže o chvilku později šel Velký Šenov opět do vedení. Milan Kozák totiž poslal do brejku Pánika a ten prostřelil brankáře Vorla - 2:3.

 

Brankové hody pokračovaly. Po rohovém kopu hostující obraně opět nedůrazně odvrátila míč na velké vápno. Tam si ho opět zpracoval Josef Rohlíček a další povedenou střelou vyrovnal na 3:3. Vedení mohl hostům vrátit Skyva, ovšem jeho pokus skončil na tyči Vorlovi svatyně.

 

Z následné akce kopaly Boletice další rohový kop. Brankář Tesař byl tísněn a míč si nešťastně srazil do vlastní branky - 4:3. Šance pak byly na obou stranách. Domácí mohli utkání rozhodnout, ale jejich brejkové sitauce většinou úspěšně hasil Tesař. Na druhé straně měl velkou šanci Pánik a po něm Skyva. Ale hostující střelci už se ke slovu nedostali.

 

V poslední minutě Boletice podnikly další útok do hostující otevřené obrany. A na jeho konci byl opět Josef Rohlíček, který tak dokončil svůj hattrick.

 

Boletice tak získaly první tři body a v dalším kole jedou do Heřmanova. Velký Šenov čeká zajímavé derby proti Šluknovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartaku Boletice n. L.: "Bylo to hodně ofenzivní zápas. Jsme rádi, že se utkání otočilo. Dali jsme také více než jednu branku a konečně se k Pepovi Rohlíčkovi přidali i další střelci. Vítězství si samozřejmě moc vážíme."

SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Nezbývá nic jiného než konstatovat, že jsme si v tomto zápase rozhodně nezasloužili prohrát. Bohužel fotbal se hraje na chyby a branky. A těch chyb jsme vyprodukovali více, než jsme byli schopni vstřelit gólů. Pokud ale budeme předvádět stejnou bojovnost a přidáme k tomu klid v koncovce a zejména zkvalitníme obranou hru, bez individuálních chyb, musí ke zlepšení výsledků jednoznačně přijít. Věřím, že už v dalším utkání v derby doma se Šluknovem."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - O. Cimpl [-] , J. Rohlíček [-] , T. Beutler [-] (71. J. Klaban [-] ) , L. Rantfner [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , D. Zupko [-] (71. S. Šorm [-] ) , M. Šindelář [-] , D. Plosza [-] , M. Ženíšek [-]

SK Velký Šenov
J. Tesař [-] - L. Fučík [-] , J. Bálek [-] , M. Zbončák [-] (85. R. Bílý [-] ) , R. Smejkal [-] (67. J. Toman [-] ) , R. Podhora [-] , J. Pánik [-] , M. Kozák [-] , J. Vebr [-] (46. F. Skyva [-] ) , L. Kříž [-] , R. Vichterey [-] (90. J. Zdráhal [-] )

ŽK: 85. J. Rohlíček - 31. L. Fučík , 80. J. Tesař , 85. R. Podhora .
Hráči zápasu: J. Rohlíček - R. Vichterey .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Krutina Radek - NEDVĚD Vít, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.