Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union zaslouženě sestřelil bohorovné Trmice


Branky


0

Hattrickem se opět blýskl Jakub Murdych, Trmice naopak výkonem zklamaly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Murdych se namotal do všech gólových situacích

Fotbalisté Unionu Děčín, kteří nastoupili takřka v kompletním složení, měli před sebou těžký úkol - porazit Trmice. Tento soupeře totiž v minulé sezóně na hráče z Bynova vyzrál v obou případech. Navíc Trmice nový ročník skvělě odstartovaly.

 

Začátek utkání byl vyrovnaný. Děčín měl sice územní převahu, ale převážně se hrálo ve středu pole, prim hrály osobní a důrazné souboje. První chvíle Jakuba Murdycha přišla v 15. minutě, kdy si po samostatné akci navedl míč až před brankáře, ale prostřelit ho napoprvé nedokázal. Gólman však neměl míč pod kontrolou a do souboje o něj se vrhl Vojtěch Galaš. V souboji v pokutovém území cítil kontakt a ochotně se zřítil. Sudí viděl penaltu a míč si tak mohl jít postavit Peter Očipka, který poslal Union do vedení - 1:0.

 

Ve 37. minutě se Union radoval podruhé, když míč nikomu nepůjčil Murdych a po samostatném sólu prostřelil gólmana - 2:0. Ve 40. minutě provedl brankář Stanislav Jeřábek výkop od branky, následný hlavičkový souboj vyhrál Libor Eichelmann a míč lízl na Galaše. Ten si míč ideálně zpracoval a ihned vymyslel geniální dálnici pro Murdycha, který se v tváří tvář Ajmovi nemýlil - 3:0.

 



 

Trmice zasáhlo zranění Melichara

Trmice po přestávce zlepšily hru a brzy snížily. Bedrníček podcenil odvrácení výkopu hostujícího gólmana, situaci se ještě snažil zachránit celý zápas výborně hrající Marcel Němec. Ale nakonec nestačil zabránit přihrávce na vápno, kde měl nekrytý Uhlíř poměrně snadnou práci - 3:1.

 

Hosté pak zahodili další velkou šanci, pak už následovala jedna trmická pohroma za druhou. Nejprve se Trmicím zradil stoper Radek Melichar, který musel po hodině hry střídat. V 66. minutě Očipka vybojoval míč na polovině hřiště a ihned našel přihrávkou agilního Murdycha, který polovysokou střelou dokonal svůj hattrick.

 

Zbytek zápasu už patřil Unionu, někteří trmičtí hráči už se na poslední minuty mírně řečeno "vykašlali". Domácí ještě hostům nadělili další dvě branky. Roh zahrával Očipka, Eichelmann
křikl na Michala Hučka "pusť" a hlavou bez výskoku zvýšil na 5:1. Tři minuty před koncem ukázal neutuchající fyzický fond Peter Očipka, když z brejku běžel z poloviny hřiště sám na bránu, "narazil" si o brankáře a skluzem levou nohou upravil na konečných 6:1.

 

Oba týmy tak mají po třech kolech šest bodů. V tom další hrají Trmice na půdě Benešova, Union Děčín hraje v Hostovicích.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!





Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Utkání se muselo divákům líbit a hráči je tak tím nejlepším způsobem pozvali i na příště. Bylo znát, že jsme byli téměř kompletní a všichni se snažili v obrovském vedru podat ten nejlepší výkon a nechali na hřišti vše. Dopředu jsme opět nezklamali, ale stejnou pochvalu zaslouží tentokrát i defenziva. I soupeř ocenil výkon našich hráčů a po zápase jim "poděkoval" za lekci fotbalu. Snad se příští soupeři brzy dočkají další."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Pro mě je to velké zklamání. Začátek nebyl špatný, jenže pak jsme vyhořeli v defenzivě, kdy všechny tři branky domácích zařídil jediný hráč. Po změně stran se náš výkon zlepšil, za stavu 3:1 tam byla další velká šance. Po zranění Melichara a čtvrté brance domácích jsme odpadli. Někteří hráči zbytek utkání odchodilo. To mě hodně vadilo."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - V. Bedrníček [-] , M. Němec [-] , M. Huček [-] , Z. Brázdil [-] - R. Kalaš [-] , L. Eichelmann [-] (79. J. Nedvěd [-] ) , J. Murdych [-] (89. M. Zvolský [-] ) , J. Sejkora [-] - P. Očipka [-] (89. L. Syrovátka [-] ) , V. Galaš [-] (89. J. Hampl [-] ) -

MSK Trmice
V. Ajm [-] - P. Tadlánek [-] , R. Melichar [-] (60. S. Puchta [-] ) , J. Chrudimský [-] (46. K. Tahal [-] ) , D. Líbal [-] , P. Uhlíř [-] , D. Greé [-] , M. Petera [-] , L. Jaroš [-] , J. Pokorný [-] , J. Hrudka [-]

Hráči zápasu: M. Němec , J. Sejkora , J. Murdych .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Roháč Zdeněk - IPSER Michal, LESŇÁK Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.