1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov po sestupu vydřel první bod


Branky


0

Hostovice byly blízko vítězství, scházely dvě minuty...

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branky nepřinesl

Na pěkném stadionu ve Šluknově přivítal domácí Plaston fotbalisty Hostovic. Oba týmy hrály před rokem I.A třídu, ale do nové sezóny daleko lépe vstoupily Hostovice. Domácí totiž v prvních dvou kolech nebodovali.

 

A první poločas žádnou branku nenabídl. Mírně lepší byly Hostovice, ale do kabin se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Veterán Čmugr vyrovnal v hodině dvanácté

Pět minut po změně stran udeřily jako první Hostovice. Do černého se trefil Štolba. Ten využil dlouhého výkopu brankáře Kaliny a hlavičky jednoho ze spoluhráčů. Šluknov se musel tlačit dopředu. A v jeho obraně vznikala okénka. Hosté mohli domácí dorazit. Obrovské šance měl Štolba, Koželuh, nebo Slavíček. Ale ani z jedné příležitosti pro hosty potřebná gólová pojistka nevyšla.

 

A tak přišel zákonitě trest. V 89. minutě Polák nacentroval do vápna. Míč se ocitl před Čmugrem, který podél Kaliny posunul do sítě. Šluknov tak vyrovnal v hodině dvanácté a šlo se na penalty.

Kalina vychytal bod navíc

V penaltovém rozstřelu kraloval brankář Jan Kalina. Ten vychytal hned tři šluknovského pokusy. Vítěznou branku Hostovic obstaral Popescu, poslední pokus za domácí naopak neproměnil Kirchner.

 

Hostovice tak mají sedm bodů a jsou na třetím místě, Šluknov je s jedním bodíkem předposlední. V dalším kole mají Hostovice doma Union Děčín, Šluknov čeká zajímavé derby ve Velkém Šenově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Opět jsme cestovali na Šluknovsko. A opět z toho byly dva body. Ale měli jsme vyhrát, hlavně ve druhém poločase tam byly obrovské šance, které mohly rozhodnout. V penaltách nás podržel brankář Kalina."



Sestavy


SK Šluknov
J. Jirchář [-] - Z. Kirchner [-] , M. Polák [-] , O. Schneider [-] , J. Mládek [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] , P. Svoboda [-] , R. Stelmaščuk [-] (35. M. Koukol [-] ) , P. Horák [-] , Z. Ticháček [-] (80. L. Čmugr [-] )

SK Hostovice
J. Kalina [-] - J. Dvořák [-] , M. Křesánek [-] , F. Harciník [-] - T. Mohaupt [-] , J. Langer [-] (68. R. Steklý [-] ) , P. Sibal [-] , L. Slavíček [-] - C. Popescu [-] , D. Veselý [-] (37. J. Koželuh [-] ) - J. Štolba [-]

ŽK: 21. R. Stelmaščuk , 30. P. Svoboda , 56. T. Knížek - 15. J. Dvořák , 60. J. Langer .
Hráči zápasu: P. Sibal .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Šefčík Josef - DVOŘÁK Martin, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.