1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:30

4.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zklamaných zaslouženě ovládl Šluknov


Branky


0

Výběžek zažil derby utkání, Velký Šenov se ale nezvedl.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohlednou kombinaci zakončil Mládek

Do Velkého Šenova zamířil Šluknov. Oba týmy po sestupu z I.A třídy zahájily generační obměnu, na hřišti tak bylo hodně mladých dorostenců. Vstup do soutěže se ani jednomu z týmů nepovedl, před vzájemným duelem měly na kontě pouze jeden bod.

 

První poločas se odehrával na těžkém  terénu zejména v osobních soubojích ve středu hřiště bez vyložených brankových příležitostí. Hosté, přeci jen o něco fotbalovější, drželi míč častěji na svých kopačkách a povedenou kombinací se dostávali do náznaků šancí.


Domácí se snažili hrát dobře z obrany a vyrážet do nebezpečných brejků. Bohužel jim čáru přše rozpočet dělal velký počet nepřesných přihrávak a také zbytečné ztráty. A díky tomu je Šluknov dostával pod tlak. Jediná branka první poločasu padla v 39. minutě. Vedení hostům zajistil dorostenec Mládek, který využil nahrávku Svobody a obstřelil vyběhnuvšího brankáře Smutného - 0:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.


Mladý dorostenec odmítl hattrick

Do druhého poločasu vstoupili domácí s úmyslem déle držet míč na svých kopačkách. A hlavně si chtěli vytvořit šance. Jenže přišla 47. minuta a zbytečný faul domácích. Přímý kop Kirchnera našel na zadní tyči Svobodu, který přenesl míč na druhou tyč, kde Hajduk neměl problém uklidit balón do branky.

 

Přinesl přímý kop domácích, když Radek Vichterey zatočil svou obávanou levačkou míč do branky a snížil na 1:2. Domácí se pak hnali za vyrovnáním, ale do vyložené šance se vlastně nedostali.

 

Šluknovskou pojistku přidal opět Mládek, který si věděl rady tváří v tvář brankáři domácích. Po faulu na Knížka v pokutovém území mohl Mládek dát hattrick, ale Smutný ho vychytal. A tak se již na výsledku nic nezměnilo.

 

V dalším kole hostí Šluknov doma Heřmanov, Velký Šenov hraje v Děčíně s tamním Unionem.



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Bohužel se nám nepodařilo ani ve druhém domácím zápase sebrat body. Nezbývá než bojovat dál a věřit, že s uzdravením našich hráčů přijdou zápasy, kdy budeme body získávat také my."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Velký Šenov: "Derby loňských účastníků 1.A třídy přilákalo i v deštivém počasí hodně fanoušků a to většinu našich ze Šluknova. Mužstvo se jim odměnilo kvalitním výkonem a odvezlo si tři body domů za kopec. V obou týmech probíhá generační výměna a v základních sestavách bylo mnoho dorostenců. Tentokrát jsme byli spokojeni jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Rádi bychom na to navázali a potvrdili zlepšení v dalším kole."



Sestavy


SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - M. Zbončák [-] , R. Vichterey [-] , M. Kozák [-] (85. J. Toman [-] ) , F. Skyva [-] , J. Pánik [-] (75. R. Bílý [-] ) , J. Vebr [-] , L. Kříž [-] , D. Verner [-] (89. J. Zdráhal [-] ) , M. Rajsner [-] (46. M. Adámek [-] ) , J. Bálek [-]

SK Šluknov
J. Jirchář [-] - L. Mendel [-] (52. J. Meistner [-] ) , R. Lukáč [-] , J. Mládek [-] , Z. Kirchner [-] , P. Svoboda [-] (89. D. Král [-] ) , J. Hajduk [-] (90. M. Blaho [-] ) , T. Knížek [-] , A. Holešovský [-] , O. Schneider [-] (78. D. Zabilka [-] ) , M. Polák [-]

ŽK: 50. M. Zbončák , 54. J. Vebr , 74. F. Skyva , 83. L. Kříž - 48. J. Hajduk , 65. A. Holešovský .
Hráči zápasu: R. Vichterey - J. Jirchář , J. Mládek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Prágl Martin - HOLEC Ladislav, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.