Den blbec, říkal si brankář Hoffmann


Branky


0

Horní Podluží doma podlehlo Chlumci 2:4 a nenavázalo na dva povedené výsledky z posledních dvou zápasů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoffmann neměl svůj den

Na daleký výlet do Horního Podluží se vydal Chlumec. Oba celky začaly sezónu solidně. Chlumec neprohrál v základní hrací době, Horní Podluží naposledy zaskočilo Chuderov.

 

Domácí začali aktivněji, ale jako první inkasovali. Rohový kop přelétl celé vápno, tam číhal Lukáš Mach a pohodlně překonal Hoffmanna. Hosty tato sitauce nakopla, navíc jim pomohlo štěstí. Michal Škultéty zahrával centr z obrovské dálky a ten k překvapení všech skončil v brance.

 

Horní Podluží za minutu snížilo. Daniel Hermann krásně přihrál Bulejkovi, který prostřelil Pešku. Jenže ve 32. minutě přichází pro domácí další šok. Přichází další rohový kop, další přetažený centr, Hoffmann opět nevyběhl a Sak upravil na poločasových 1:3.

Chlumec už tři body nepustil

Domácí do druhého poločasu vystřídali hned čtyři hráče. A vstup do druhého dějství se jim povedl. Galata našel Bandase, který dostal Horní Podluží zpátky do utkání. Jenže Chlumec podnikl rychlý protiútok, který skončil faulem. K trestnému kopu se postavil Michal Škultéty a překonal opět tak trochu nejistého Hoffmanna.

 

Čechii tento gól hodně srazil do kolen. Nějaké šance si sice vytvořila, ale průběh zápasu už nezměnila.

 

Chlumec se tak s devíti body posunul na čtvrtou příčku. V dalším kole doma hostí Tisou, Horní Podluží čeká derby v Jiříkově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Zjednodušeně řečeno - dostali jsme laciné góly. A na rovinu, tenhle zápas jsme se mohli klepat kdykoliv letěl balón na naši bránu a nedej Bože vzduchem. Prohra mě mrzí a snad Kubou Hoffmanemm neotřese, že ho vyhlásím nejlepším hráčem Chlumce (usmívá se)."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Se třemi body jsme maximálně spokojeni. Vyšly nám standardní situace, podařil se nám vstup do utkání."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: VACEK Jan - TESKA Miroslav, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.