Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

4.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice byly v plné síle a sestřelily děčínský Union


Branky


0

Čtyřikrát se trefil domácí Tomáš Štorc.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očipka nedal penaltu. A nastartoval tím soupeře

Utkání sedmibodových Hostovic a šestibodového Unionu Děčín se muselo odehrát v Ústí nad Labem na umělé trávě. Hostovické hřiště totiž bylo pod vodou. Domácí se na tým z Bynova sešli prakticky v nejsilnějším možném složení.

 

Do utkání mohli lépe vstoupit hosté. Nejprve se podařil malý závar v pokutovém území Sobotkovi, v dalším pokusu si už dobře kryl míč a byl sražen. Nařízený pokutový kop však Očipka, snad i z důvodu lehkého podklouznutí, neproměnil. Jeho střelu doprostřed branky gólman vyrazil. Kalina tak chytil čtvrtý pokutový kop za poslední dva zápasy.

 

Tato situace domácí nakopla, ti začali na trávníku kralovat. Po čtvrt hodině hry napřáhl Štorc a Jeřábek se zbytečně proletěl - 1:0. V 19. minutě se Humlíček neuchýlil pouze k obrannému odkopu a pokusil se hrát konstruktivně, což hrubě nevyšlo. Míče se zmocnil Štolba a dal na 2:0. Ve 28. minutě stejnou chybu jako Humlíček udělal i Marcel Němec a domácí z brejku díky Štorcovi zvýšili na 3:0.

 

Hostům se navíc postupně zranili Sobotka, Humlíček a Marcel Němec. Naděje hostům svitla ve 35. minutě, kdy si pár rychlých přihrávek vyměnili Očipka s Murdychem, který na konci akce opět mířil přesně - 3:1. Jenže za dvě minuty Kalina našedl dlouhým výkopem Štorce, který se řítil na Jeřábka. Ten možná trošičku zaspal a stal se tak lacinou kořiští hostovického střelce - 4:1.

Po změně stran se role neobrátily

Po hodině hry se domácím povedla další pěkná akce přes děčínskou pravou stranu. Následně poslali míč skrz celé vápno a na zadní tyči byl opět připraven Štolba dorážet do prázdné branky - 5:1. Za hosty pak ještě snížil opět Murdych. Přesným pasem ho našel Očipka a děčínský střelec se prosadil netradičně hlavou.

 

V 78. minutě vymyslel Eichelmann minelu ala Humlíček a Marcel Němec a domácí Štorc dotlačil míč za čáru - 6:2. V 81. minutě Hostovice Union dorazily, když se pěkně prokombinovaly před vápno a následný míč, který poslal před branku Černohorský, si Jan Němec srazil do sítě 7:2.

 

Hostovice jedou v dalším kole do Trmic, Union Děčín doma hostí Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!





Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "S výkonem a výsledkem panuje spokojenost. Čekali jsme od soupeře víc. Asi nám více sedla umělá tráva. Bylo to zasloužené vítězství bez větších problémů."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Hra po pravé straně neexistovala, levá strana to zkoušela, ale marně, středem to také nešlo. Brankář tentokrát pouze vyndával míče ze sítě, obrana vyhořela, záloha byla namalovaná a Očipka s Murdychem to sami neuhrají. Můžeme se vymlouvat na nepřízeň osudu, zranění hráčů, ale pravda je taková, že jsme byli ve všem horší. Nedokázali jsme se ani přiblížit k výkonu z minulého týdne a Hostovicím jsme nebyli důstojným soupeřem."



Sestavy


SK Hostovice
J. Kalina [-] - F. Harciník [-] , P. Sibal [-] (62. N. Suchánek [-] ) , T. Mohaupt [-] , J. Dvořák [-] , M. Křesánek [-] - J. Štolba [-] , A. Černohorský [-] (87. N. Šabani [-] ) , T. Štorc [-] , J. Langer [-] (82. J. Sibal [-] ) - C. Popescu [-] (46. D. Veselý [-] )

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - T. Humlíček [-] (25. J. Mrváň [-] ) , Z. Brázdil [-] , M. Němec [-] (32. M. Zvolský [-] ) , J. Nedvěd [-] - L. Eichelmann [-] , J. Sejkora [-] , M. Huček [-] - F. Sobotka [-] (20. J. Němec [-] ) , J. Murdych [-] , P. Očipka [-] (90. L. Syrovátka [-] )

ŽK: 10. P. Sibal .
Hráči zápasu: T. Štorc , J. Langer - J. Murdych .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Josef - MATAS Martin, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.