2:1
(1:0)
90. C. Popescu (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:30

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný výkon Trmic přinesl cenný skalp Hostovic


Branky


9. D. Greé , 75. D. Greé - 90. C. Popescu (p.)
0

Hosté hlavně v první půli zklamali, domácí výhru režíroval střelec Dalibor Greé.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trmice nakopla úvodní trefa

Svěřenci Pavla Čapouna minulý týden nehráli. Rozhodně si ale chtěli napravit reputaci za poslední zápas, když dostali v Děčíně od Unionu šest branek. Právě na tohoho soupeře ale v dobrém vzpomínají v Hostovicích. Před týdnem ho totiž doma porazili vysoko 7:2.

 

Do dopoledního mače vstoupily lépe Hostovice. Hosté zahrávali několik standardních situací. Ale z první branky se radoval soupeř. Domácí nakopli míč, ten si do své správy vzal Greé a prostřelil jinak dobře chytajícího Koželuha. Trmice se dostaly do hry a do konce poločasu byly nebezpečnějším týmem.

 

Do kabin se tak šlo za stavu Trmice - Hostovice 1:0.

Penalta? Byla vymyšlená, shodly se oba týmy

Po změně stran patřilo prvních dvacet minut Hostovicím. Hosté si vytvořili šance, v dobrých pozicích se dvakrát objevil Křesánek. Ale dvakrát dobře zasáhl domácí brankář Antonín Sládek.

 

V 75. minutě pak přišla druhý domácí trefa. Do úniku se opět dostal Greé a svou pátou trefou v sezóně zvýšil na 2:0. Trmice pak poctivým a bojovným výkonem vítězství udržely. Nic na tom nezměnila ani poslední minuta, kdy si sudí, dle názoru obou stran, vymyslel penaltu.

 

Tu Popescu proměnil, ale dokázal jen kosmeticky upravit výsledek.

 

V dalším kole jedou Trmice na půdu trápícího se Velkého Šenova, Hostovice čeká těžký duel v Benešově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Začali jsme bojácně. První trefa nás uklidnila a do konce půle jsme byli lepší. Po změně stran nás hosté dvacet minut přimáčkli, podržel nás brankář Sládek. Bojovností a hlavně poctivostí jsme ale vedení udrželi. Pochvalu zaslouží celý tým, byl to opravdu velmi pěkný výkon."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí Pronako Hostovice: "V první půli jsme předvedli jeden z nejhorších výkonů co pamatuji. Domácí byli lepší, nás podržel brankář. Po změně stran se to zlepšilo, ale na body to nestačilo. Za první poločas jsme si to ale ani nezasloužili. Chyběl důraz, bojovnost, jakobychom se utkání pouze zúčastnili jako diváci."



Sestavy


MSK Trmice
A. Sládek [-] - D. Greé [-] , J. Chrudimský [-] , V. Jaroš [-] , J. Vyleťal [-] , D. Nekola [-] , L. Jaroš [-] , M. Petera [-] , K. Tahal [-] , J. Hrudka [-] , P. Uhlíř [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] (70. ) - J. Dvořák [-] , F. Harciník [-] (46. M. Tovara [-] ) , P. Sibal [-] , M. Křesánek [-] , T. Mohaupt [-] (80. J. Sibal [-] ) - D. Veselý [-] , A. Černohorský [-] , J. Štolba [-] , T. Štorc [-] , J. Langer [-] -

Hráči zápasu: A. Sládek , D. Greé .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doležal Marek - ŽIVNŮSTKA Filip, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.