4:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:45

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov ukázal v Chuderově dvě tváře


Branky


18. F. Guttmann , 26. M. Culek , 81. Z. Zvonek - 42. M. Brom , 46. M. Brom , 76. D. Marek
0

Šlágr kola nabídl šest gólů, emoce a penaltový rozstřel.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kralovali, Benešov byl na ručník

Do Chuderova přijel Benešov. Oba celky zatím patří ke špičce tabulky, jednalo se tedy o šlágr 5. kola.

 

První poločas patřil jednoznačně domácím. Benešov působil laxně a bez zápalu. Logickým vyústěním tak byly dvě branky v jeho síti. V 18. minutě se trefil kapitán František Guttmann, za dalších osm minut ho napodobil Michal Culek, který má v posledních zápasech dobrou střeleckou formu.

 

Domácí měli i další šance, ovšem v prvním poločase už žádnou branku nepřidali. Hosté předvedli tragický výkon, jediným, za to ale důležitým pozivitem byla 42. minuta. Po pěkné akci a centru se trefil dobře hrající Miroslav Brom a do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Zachoval se Chuderov férově?

Po změně stran nastoupil na trávník úplně jiný Benešov. Bylo ho plné hřiště, hosté měli hromadu šancí a postupně otočili nepříznivé skóre. Prakticky z rozehrávky udeřili ve 46. minutě opět Brom, když pěknou střelou překonal domácího brankáře.

 

Chuderov byl pod tlakem a čtvrt hodinky před koncem opět inkasoval. Bakiu vyrazil střelu před sebe, do branky míč záhy dorazil Daniel Marek. Vzápětí se Benešov zlobil na rozhodčího, když mu podle názoru trenéra Jana Polanského upřel penaltu za ruku jednoho z domácích hráčů.

 

Závěr byl hektický a Chuderov vyrovnal. Ovšem ani tohle se hostům nelíbilo. Domácím se na trávníku po kontaktu svíjel jeden z hráčů, brankář Molo tak míč zakopl do zámezí. Vzápětí chuderovští fotbalisté míč sice férově vrátili hostům. Ovšem ne brankáři, nebo do autu. Ale přímo na stopera, kterého okamžitě atakoval Zdeněk Zvonek, který o pár vteřin později vyrovnal.

 

Za stavu 3:3 se tak šlo na penalty.

Chuderov získal další bodík

V penaltách kraloval Chuderov, který své pokusy proměnil naprosto s přehledem. I díky dvěma bodům je Chuderov stále první, Benešov je čtvrtý.

 

V dalším kole hostí Chuderov na domácím hřišti druhý Chlumec. Na Benešov čeká středeční dohrávka s Trmicemi, o víkendu pak domácí duel proti Hostovicím.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Velmi těžký zápas s kvalitním a běhavým soupeřem. Ve druhém poločase jsme naprosto vypadli z rytmu a byli rádi za remízu. Dva body tentokrát musíme brát jako výhru."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "My tu remízu bereme. V prvním jsme byli zralí na debakl, kdybychom prohrávali 0:4, nikdo by se nemohl divit. Po domluvě v kabině se náš výkon ohromně zlepšil, tři body byly blízko. Vyrovnání pak padlo ze sitauce, ve které se Chuderov nezachoval férově."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - V. Šindelář [-] , R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , S. Vosyka [-] - Z. Zvonek [-] , F. Guttmann [-] , D. Žárský [-] , M. Culek [-] - T. Krnáč [-] (60. M. Koubek [-] ) , J. Elmerich [-] (69. M. Jouza [-] )

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Molo [-] - R. Kolář [-] , J. Jäger [-] (16. P. Ondrejkovič [-] ) , D. Marek [-] , V. Malý [-] , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] , K. Pařízek [-] , L. Hnízdo [-] , M. Brom [-] , P. Padrta [-]

ŽK: 25. T. Krnáč , 58. J. Elmerich , 71. R. Moučka , 88. F. Guttmann - 28. D. Mottl , 69. R. Kolář , 71. P. Ondrejkovič .
Hráči zápasu: M. Brom , V. Malý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Teska Miroslav - MOLLINGER Lukáš, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.