1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 14:00

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanovský Majer rozesmutnil Šluknov


Branky


0

Domácí Plaston nepotvrdil výhru z Velkého Šenova a doma prohrál 1:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanov přišel o brankáře

Na pěkném stadionku ve Šluknově se setkaly týmy, kterým se vstup do soutěže příliš nepovedl. Šluknov, který spadl z I.A třídy posbíral čtyři body, zkušený celek Heřmanova, stříbrný z posledního ročníku, měl body pouze tři.

 

Pro domácí se přitom utkání vyvíjelo velmi dobře. Už ve druhé minutě se ve vápně k míči dostal Jiří Mládek a zkušeně překonal brankáře Pospíchala. Pro heřmanovského gólmana skončilo utkání díky zranění po 21 minutách. Do branky tam musel hráč z pole, jmenovitě Richard Wenzel, na hřiště se dostala nová heřmanovská posila Martin Sobíšek.

 

Ve 36. minutě byla po faulu na Horáka proti Heřmanovu odpískaná penalta. K té se postavil zkušený Antonín Holešovský, branku však vysoko přestřelil. Pět minut před koncem poločasu přišel z levé strany centr do šluknovského vápna. Brankář Jan Jirchář míč vyrazil, do sítě ho se štěstím procpal Jan Majer.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Majer vystřelil první vítězství

Po změně stran šluknovský výkon poklesl, Heřmanov vyrovnal hru a šance byly na obou stranách. V 64. minutě se už po hlavičce radoval heřmanovský Mataj. Jenže branka díky postavení mimo hru neplatila.

 

Rozhodnutí tak padlo v 82. minutě. Volný přímý kop rozehrával Zdeněk Čapek, který krásně našel ve vápně Majera, který hlavičkou překonal Jircháře. V poslední minutě mohl Šluknov vyrovnat. Dlouhý nákop skoro z poloviny hřiště našel hlavu Antonína Holešovského. Ten ale rybičkou trefil jen tyčku. I díky této situaci vybojoval Heřmanov v sezóně první vítězství za tři body.

 

V dalším kole hostí Heřmanov děčínský Union, Šluknov jede na půdu posledního Přestanova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK PLASTON Šluknov: "o vítězství ve Velkém Šenově jsme chtěli získat další tři body. Soupeř patří mezi kvalitativně horší týmy, proto byla výhra povinností. To asi svazovalo hráčům nohy, protože mužstvo podalo katastrofální výkon, který si budeme dlouho pamatovat. Přizpůsobili jsme se chodícímu stylu soupeře, nikdo nechtěl vzít zodpovědnost na sebe. Přitom jsme již v první minutě dali gól a vypadalo to na jasnou záležitost. Mohli jsme zvýšit vedení při nařízeném pokutovém kopu, ovšem nikdo nechtěl jít kopat. Nakonec vzal zodpovědnost na sebe Holešovský, který bohužel penaltu neproměnil. Soupeř zjistil, že má šanci uspět a podařilo se mu vyrovnat. Celé utkání jsme byli lepším týmem, chtěli jsme strhnout vítězství na svou stranu, ale hosté i za cenu likvidačních zákroků odolávali. Tragický zápas vyvrcholil gólem hostů ze standardní situace."




Sestavy


SK Šluknov
J. Jirchář [-] - P. Horák [-] (56. M. Hák [-] ) , M. Polák [-] , O. Schneider [-] (46. D. Zabilka [-] ) , A. Holešovský [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] (77. D. Král [-] ) , Z. Kirchner [-] , J. Mládek [-] , R. Lukáč [-] , Z. Jiřinský [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] (21. M. Sobíšek [-] ) - R. Majerik [-] , R. Wenzel [-] , J. Majer [-] (90. L. Švec [-] ) , P. Líbal [-] , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] , V. Váňa [-] , P. Havlíček [-] , T. Vlasák [-] , Z. Čapek [-]

ŽK: 74. M. Hák , 74. A. Holešovský - 39. T. Vlasák , 45. P. Líbal , 70. P. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Mládek - J. Majer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - MATYS Bohuslav, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.