1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiříkov je v laufu, Tisá naopak v těžké krizi


Branky


0

Nováček soutěže vybojoval v týdnu šest bodů, Tisá už prohrála pátý zápas v řadě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisá měla opět problémy se sestavou

Nováček z Jiříkova v týdnu zvládl dohrávku v Přestanově a zažívají tak trochu nečekaný start do soutěže. Naopak Tisá spadla do herní a výsledkové krize. Krom prvního zápasu, kdy porazila Přestanov v dalších pěti pokusech nebodovala.

 

A ani utkání proti Jiříkovu to nezměnilo. Je pravda, že domácí měli velké problémy se sestavou. Málem musel nastoupit i trenér Ivo Linhart, na poslední chvíli ale dorazil jedenáctý hráč. Po sedmi minutách se poprvé měnilo skóre, do černého se trefil stoper Škvor, který využil chyby domácích a odražený míč uklidil za Kouckého.

 

Tisá mohla vyrovnat, když její stoper napálil míč prakticky z půlky hřiště. Překvapeného brankáře Čerkla ale zachránilo břevno.

 

Hosté byli fotbalovější a ve 45. minutě přišla druhá branka. Dorážkou z vápna se prosadil nejlepší jiříkovský střelec Kryštof Novák. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2 v neprospěch Tisé.

Penalta dala naději...

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. V 60. minutě Tisá ožila, jelikož snížila na 1:2. Brankář Čerkl chyboval a ve vápně zbytečně fauloval, následnou penaltu proměnil Marek Povejšil.

 

Jiříkov krapet znervózněl, Tisou však čtvrt hodiny před koncem srazil vlastní gól. Rohový kop, který zahrával Šolc, si za vlastního brankáře srazil jeden z domácích hráčů. Tři minuty před koncem se pak prosadil pohotový Kryštof Novák. Vstřelil svou šestou brankou v sezóně a upravil na konečných 4:1 pro Jiříkov.

 

Tisá je v krizi, v dalším kole jí čeká v Boleticích další nováček. Jiříkov, který poskočil na třetí místo, vyhlíží šlágr. Doma totiž přivítá první Chuderov!

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Jsme ve výsledkové, ale i herní krizi. Soupeř vyhrál zaslouženě, i když byl rozhodně hratelný. Opět jsme nebyli kompletní, což se nám stalo už pošesté v sezóně. Málem jsem hrál i já. Navíc kupíme velké chyby."

Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Tisá asi nebyla kompletní. Byli jsme fotbalovější a podle mě vyhráli zaslouženě. Tak dobrý start do soutěže asi nikdo nečekal. Teď máme první Chuderov, ten nám může ukázat, jak na tom jsme. Kaňkou je, že se nám zranili tři hráči."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - V. Burian [-] , M. Povejšil [-] , J. Bláha [-] , D. Zub [-] , R. Pešata [-] - J. Maška [-] - F. Kožoušek [-] , L. Rehn [-] - M. Marek [-] , J. Povejšil [-]

Jiříkov
V. Čerkl [-] - M. Šolc [-] , K. Novák [-] , T. Altman [-] (34. ) , V. Štěpánek [-] (83. K. Herejk [-] ) , J. Bajan [-] (40. M. Kýnl [-] ) , D. Šolc [-] , Z. Starec [-] , V. Škvor [-] , Z. Bajan [-] (71. D. Jessl [-] ) , M. Daněk [-]

ŽK: 35. V. Burian , 41. M. Marek - 26. M. Daněk , 35. Z. Bajan .
Hráči zápasu: V. Koucký - V. Škvor .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Maleček Martin - ŠIFALDA Dominik, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.