Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 11:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov konečně střílí góly. A má první body


Branky


0

Poslední tým tabulky porazil Šluknov 5:2 a slaví první bodový zisk v sezóně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový přestanovský úvod

Oba celky mají k ideální formě daleko. Hosté ze Šluknova po sestupu z I.A třídy hodně omladili kádr a výsledkově se jim nedaří podle představ. To Přestanov sice v dohrávce proti Jiříkovu dal tři góly, přesto prohrál a po pěti kolech neměl ani bod.

 

Ovšem vstup do utkání se svěřencům Pavla Plecitého povedl na výbornou. Hned ve 2. minutě využil zaváhání hostující obrany Vyšata a chytrým lobem přehodil brankáře Jircháře - 1:0. V 9. minutě přišla druhá domácí trefa. A znovu u toho byl Vlastimil Vyšata. Jeho přízemní centr využil Martin Levinský a zvýšil na 2:0.

 

Opařený Šluknov hru postupně vyrovnal a do poločasu dokázal snížit. Ve 26. minutě se po dlouhém autu a závaru ve vápně nejlépe zorientoval Jaroslav Hajduk a dal kontaktní branku. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí Přestanov.

Vyšata dál řádil

Po změně stran byl aktivnější Šluknov a trochu domácí zatlačil. Jenže v 51. minutě uprchl hostující obraně dobře hrající Vyšata a zvýšil na 3:1.

 

I přes třetí branku se Šluknov nevzdával a postupně musel otevřít svou obranu. Branky však padaly do jeho sítě. V 77. minutě byl faulován Vyšata. A jelikož došlo k prohřešku ve vápně, kopal Přestanov penaltu. K té se postavil Šmejkal a dal na 4:1.

 

V 86. minutě unikl po křídle nezastavitelný Vyšata, jeho centr pak uklidil za Jircháře znovu Šmejkal - 5:1. Skóre pak kosmeticky upravil Ladislav Čurgali, který se prosadil dorážkou po standardní situaci. Byla to ovšem jen chabá záplata na jinak čtvrtou porážku v sezóně.

 

V dalším kole hraje Přestanov v Děčíně proti tamnímu Unionu, Šluknov v derby přivítá Horní Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér FK Přestanov: "Konečně se nám podařilo vyhrát a zúročit tak festival neproměněných šancí z minulých zápasů. Skvěle zahral Vyšata, který byl u všech golových situací, ale i ostatní zaslouží poděkování za bojovný výkon. Ted nás čeká venku Union Děčín a doufáme, že navážeme na dobrý výkon z tohoto utkání."




Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - J. Voráček [-] , V. Vyšata [-] , J. Říha [-] , J. Levinský [-] , M. Krušina [-] , J. Pavlík [-] , M. Levinský ml. [-] , A. Pospíšil [-] , P. Šmejkal [-] , T. Valenta [-]

SK Šluknov
J. Jirchář [-] - P. Šach [-] , D. Král [-] (52. L. Čurgali [-] ) , M. Hák [-] (52. P. Horák [-] ) , Z. Jiřinský [-] (73. Z. Ticháček [-] ) , R. Lukáč [-] , J. Mládek [-] , J. Hajduk [-] , T. Knížek [-] , A. Holešovský [-] , O. Schneider [-] (73. D. Zabilka [-] )

Hráči zápasu: P. Šmejkal , V. Vyšata .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - HRUBÝ Pavel, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.