5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Benešov smetl Hostovice


Branky


12. R. Kolář , 18. A. Pop , 42. A. Pop , 52. A. Pop , 65. M. Brom
0

Hattrickem se blýskl benešovský Aleš Pop, který přispěl k výhře 5:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli nebylo co řešit

Na velké benešovské hřiště dorazily Hostovice. Oba celky v tabulce dělily tři body, mírným favoritem byl přeci jen domácí Benešov, který navíc ve středeční dohrávce porazil Trmice 3:0.

 

Hostovice nepřijely v nejsilnější sestavě. Ale na to se po zápase rozhodně nevymlouvaly. Od začátku utkání byli domácí lepším celkem. Dostávali se do šancí a měli převahu. Navíc do poločasu nasázeli Hostovicím tři branky. Všechny padly po křídelních akcích a následném centru do vápna.

 

Skóre otevřel ve 12. minutě kapitán Radim Kolář, za šest minut ho napodobil Aleš Pop, který tři minuty před poločasem zvýšil svou druhou trefou v zápase na 3:0. A přesně za takového stavu šly oba týmy do kabin.

Pop završil čistý hattrick

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Benešov byl nadále aktivnější. A i když se Hostovice sem tam osmělily, nedosáhly ani na čestný úspěch.

 

To domácí diváci si ještě dvakrát zakřičeli GÓL! Nejprve v 52. minutě, kdy se po další křídelní akci a centru z vápna míč dostal k Popovi, který ho z 18 metrů nádherně uklidil do sítě. Vše pak zakončil v 65. minutě Miloslav Brom, který se prezentoval pohotovou dorážkou. A to domácí ještě řadu šancí zahodili.

 

Benešov tak má stejné skóre (+14) a stejně bodů (16) jako Chuderov. V dalším kole ho čeká těžký zápas na půdě čtvrtého Chlumce, Hostovice doma hostí Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Výsledek odpovídá dění na hřišti. Od začátku do konce zápasu jsme byli lepší, gólů mohlo být daleko více. Hostovice tady měly jednu vyloženou šanci. Navíc padaly i krásné góly. Soupeř mě zklamal, přišel mi hodně odevzdaný. Od čtvrtého týmu jsem čekal daleko více, přeci jen vidět, že se Hostovicím hraje lípe na domácím trávníku."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Pronako Hostovice: "Všechno bylo špatně. Benešov vyhrál zaslouženě a měl další šance. Přístup některých hráčů nebyl takový, jak bychom si představovali. Bylo to hodně laxní. Benešov je zatím nejsilnějším soupeřem, se kterým jsme se potkali."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Polanský [-] (74. J. Molo [-] ) - R. Kolář [-] , P. Padrta [-] (80. V. Verbíř [-] ) , M. Brom [-] , L. Hnízdo [-] , K. Pařízek [-] , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , A. Pop [-] (63. M. Hora [-] ) , D. Marek [-] , L. Knespl [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - T. Mohaupt [-] , M. Křesánek [-] , J. Dvořák [-] , P. Sibal [-] - A. Černohorský [-] , T. Štorc [-] , L. Slavíček [-] (78. N. Šabani [-] ) , J. Langer [-] , D. Veselý [-] - C. Popescu [-] -

ŽK: 24. A. Pop - 21. M. Křesánek .
Hráči zápasu: A. Pop .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - VLAŠIČ Miroslav, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.