Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie ukončila hned dvě boletické série


0

Horní Podluží doma přestřílelo nováčka a zvítězilo 5:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechii brzké vedení soupeře nezlomilo

Fotbalisté Horního Podluží poslední dva zápasy prohráli. Tudíž chtěli doma proti Boleticím uspět. Nováček soutěže ale vyhrál třikrát v řadě, největším nebezpečím Spartaku byl sedmigólový Josef Rohlíček.

 

Domácí měli od začátku územní převahu, po čtvrt hodině hry ale udeřily Boletice. Tomáš Beutler dostal pěknou přízemní přihrávku a následně překonal Hoffmanna. Horní Podluží ale tato situace nepoložila a do konce poločasu skóre dokázalo obrátit.

 

A Čechii stačilo deset minut. Nejprve ve 32. minutě vyrovnal Michal Drátovník, který na vlastní polovině vybojoval míč a jeho následné sólo bylo parádní. V rychlosti přešel přes dva hráče, před vápnem zmátl stopera s obráncem a vše završil tvrdou přízemní střelou.

 

Za dalších šest minut centruje opět Drátovník. Míč si umě zpracoval Filip Bužík a nekompromisně napálil míč k tyči - 2:1. Tři minuty před koncem poločasu pak přidává třetí branku Lukáš Peleška, jehož střela zaskočila brankáře Vorla.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí.

 


Boletice se ještě nadechly...

Po změně stran Horní Podluží slevilo ze své hry a nezačalo vůbec dobře. Nikdo se tak nemohl divit, že v 52. minutě po chybě domácích snížil na 3:2 boletický kapitán Lukáš Rantfner. Jenže za pět minut přichází pro domácí uklidňující čtvrtá branka. Míč se po centru Hermanna a přihrávce Bandase dostal k Bulejkovi, který zasunul míč přesně k tyči - 4:2.

 

A po hodině hry přišel rozhodující úder Čechie. Akci Čecha pozorně sledoval Peleška, který se vzápětí nejlépe orientuje v malém vápně a hlavou dává na 5:2. V 79. minutě pak přichází komunikační chyba domácích obránců a Lukáš Rantfner upravuje skóre na konečných 5:3.

 

Skončily tak dvě série - poprvé od začátku sezóny se netrefil Josef Rohlíček, Boletice padly po třech výhrách v řadě.

 

Boletice zůstávají na devíti bodech, Horní Podluží jich má sedm. V dalším kole jede Horní Podluží do Šluknova, Boletice doma hostí trápící se Tisou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "I díky mokrému terénu jsme hráli především v první půli svižný a aktivní fotbal, kdy jsme soupeře přehrávali. Jsem rád že jsme se nepodělali, když jsme obdrželi branku po jediné střele na naši bránu za poločas. Pochvalu zaslouží všichni hráči, protože utkání se muselo líbit. Osm gólů za dvacku je paráda a tři body zasloužené."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartak Boletice n. L.: "Bohužel jsme se vrátili k tomu, že vyrábíme velké chyby. Domácí nakonec asi byli lepší, přehráli nás hlavně důrazem."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Boštík [-] , L. Sobota [-] (46. D. Hermann [-] ) , L. Peleška [-] , V. Riedel [-] , M. Drátovník [-] , J. Chaloupecký [-] , M. Bulejko [-] , D. Čech [-] , F. Bužík [-] (65. M. Vavrinec [-] ) , P. Bandas [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - M. Ženíšek [-] - P. Znojemský [-] , M. Šindelář [-] , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] - J. Rohlíček [-] - O. Cimpl [-] , M. Bernat [-] , S. Šorm [-] (70. R. Klaban [-] ) , L. Michalec [-]

ŽK: 59. M. Boštík , 82. D. Čech , 85. M. Vavrinec - 11. O. Cimpl , 28. J. Rohlíček , 88. R. Klaban .
Hráči zápasu: L. Peleška , M. Drátovník - L. Rantfner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Červený Tomáš - TROJAN Michal, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.