1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal bez šancí rozhodl gól Vlasáka


Branky


0

Heřmanov se zvedá, doma porazil Union Děčín 1:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal? Spíše boj

Do Fojtovic, kde hraje domácí utkání Heřmanov, dorazil Union Děčín. Ten zatím střídá pravidelně výhry a porážky, doposud získal devět bodů. Heřmanov měl ospalejší start do sezóny, naposledy ale přivezl tři body ze Šluknova.

 

První poločas byl ve znamení opatrné hry z obou stran. Šancí moc nebylo, blíže k brance byl přeci jen Heřmanov. Ale děčínský brankář Jeřábek byl pozorný. A když se Unionu nedařila kombinační hra, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Vše rozsekl Tomáš Vlasák

Druhý poločas kopíroval průběh toho prvního s tím, že se ještě přitvrdilo a především na Očipku měli domácí žízeň, zvláště po jeho zákroku na Majera v prvním poločase.

 

Hrálo se opět od vápna k vápnu, bez náznaků brankových příležitostí. Ve druhém poločase probudil domácího gólmana až v 71. minutě hlavou Galaš, ale ten stačil pokus vytáhnout nad horní tyč. Z protiútoku se domácí dostali, po děčínském faulu před vápnem, k trestnému kopu. Exekutor Tomáš Vlasák nejprve orazítkoval břevno naší brány, ale následný centr do vápna ho našel volného a  Vlasák pohotově zakončil k tyči a nedal tak Jeřábkovi pražádnou
šanci - 1:0.

 

Do jediné vážné šance hostů se v 84. minutě dostal Murdych, ale jeho prudká rána mířila doprostřed branky.

 

Oba celky tam mají po šestém kole devět bodů. V dalším kole čeká Heřmanov těžké utkání v Trmicích, Union Děčín hostí Přestanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!







Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "První poločas byl ve znamení opatrné hry z obou stran. Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Přes závěrečný tlak Unionu se nám podařilo udržet čisté konto a zaslouženě zůstávají tři body doma."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Nedokážeme zatím bodovat ve dvou po sobě jdoucích utkáních a venku, obzvlášť v neděli se nám vůbec nedaří. Musíme si uvědomit, že i body importované ze Šluknova, byly skoro zázrak. Naštěstí se nám však zatím daří alespoň doma a letošní sezona je tak přesným opakem té loňské. Příští víkend hostíme Přestanov, který si teď připsal první body a bude potřeba hrát naplno, abychom potvrdili alespoň domácí neporazitelnost."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - Z. Čapek [-] , T. Vlasák [-] , P. Havlíček [-] , R. Majerik [-] - P. Líbal [-] , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] , V. Váňa [-] - J. Majer [-] (75. M. Sobíšek [-] ) , R. Wenzel [-] -

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - J. Nedvěd [-] , T. Humlíček [-] , M. Huček [-] , V. Bedrníček [-] - L. Eichelmann [-] , R. Kalaš [-] , J. Sejkora [-] - J. Murdych [-] , V. Galaš [-] , P. Očipka [-]

ŽK: 65. R. Wenzel , 79. J. Mataj - 35. J. Sejkora , 56. P. Očipka , 67. R. Kalaš , 88. V. Galaš .
Hráči zápasu: T. Vlasák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Teska Miroslav - HOLLY Martin, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.