2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 12:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov uspěl v Jiříkově a připravil domácím první porážku


Branky


16. Z. Starec , 74. K. Novák - 4. M. Culek , 10. J. Rohlík , 43. M. Culek , 75. Z. Zvonek
0

Lídr tabulky tak odskočil Benešovu, na čele má dvoubrankový náskok.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod byl hodně gólový

Sto dvacet diváků se těšilo na souboj domácího nováčka a lídra tabulky. Jiříkov začal sezónu skvěle. To samé ale platí o vítězi minulého ročníku I.B třídy.

 

Prvních 16 minut nabídlo tři branky. Chuderov si během deset minut vytvořil dvoubrankový náskok. Už ve 4. minutě se trefil Michal Culek, který má v poslední době slušnou střeleckou formu. A za šest minut ho napodobil obránce Jan Rohlík. Jiříkov se nevzdával a brzy přišlo snížení. V 16. minutě si na rohový kop naběhl stoper Zdeněk Starec a dal na 1:2.

 

Herně to bylo docela vyrovnané, ovšem více fotbalovosti bylo přeci jen na straně Chuderova. Jiříkov prahl po vyrovnání, místo toho dostal ve 43. minutě další ránu. Prosadil se opět Culek, který tak nahrazuje jiného střelce Elmericha, kterému po skvělém úvodu zvlhl střelecký prach.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:3 v neprospěch domácích.

Jiříkov se snažil, Chuderov si ale vše hlídal

Ve druhém poločase se tak trochu pokračovalo ve vyrovnané hře, Chuderov si zkušeně hlídal dvoubrankový náskok.

 

Jiskřičku naděje pro domácí zapálil v 74. minutě Kryštof Novák. Ten těžil z pěkné jiříkovské kombinace, na konci pak doklepl míč do prázdné branky. Dal tak šestou branku v sezóně. Jenže za další minuty přišla odpověď, kdy se prosadil dobře hrající Zdeněk Zvonek.

 

I když to domácí ani za stavu 2:4 nezabalili, skóre se už neměnilo. Jiříkov zůstává třetí, v dalším kole jede na půdu čtvrtého Chlumce. Chuderov je první a v dalším kole přivítá na domácím hřišti nováčka z Boletic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Hosté vyhráli zaslouženě. Byli efektivnější, měli snad každý odražený míč. Prokázali u nás kvalitu. My se snažili, herně to bylo docela vyrovnané. Ale na body to prostě nebylo. Chuderovu gratulujeme, dík patří i všem rozhodčím, kteří odvedli velmi dobrou práci."

FK Chuderov
Luan Bakiu, FK Chuderov: "Soupeř byl velmi bojovný, hrálo se nahoru - dolů. Ale fotbalová kvalita byla jednoznačně na naší straně. Naši výhru považuji za zaslouženou."



Sestavy


Jiříkov
M. Stodola [-] - K. Novák [-] , M. Daněk [-] , V. Škvor [-] , Z. Starec [-] , M. Kýnl [-] , D. Šolc [-] , V. Štěpánek [-] (76. P. Svoboda [-] ) , M. Šolc [-] , T. Altman [-] (60. K. Herejk [-] ) , R. Häusler [-] (64. J. Mlejnek [-] )

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Moučka [-] , V. Šindelář [-] , S. Vosyka [-] (66. M. Protschke [-] ) - M. Culek [-] , M. Gabriel [-] , D. Žárský [-] (77. J. Dvořák [-] ) , F. Guttmann [-] , J. Rohlík [-] , Z. Zvonek [-] - M. Jouza [-] (76. T. Krnáč [-] )

ŽK: 80. Z. Zvonek , 83. T. Krnáč .
Hráči zápasu: Z. Zvonek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VACEK Jan - STUPKA Josef, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.