Hodně odevzdaný výkon, smutnil trenér Tisé Ivo Linhart


0

Tisá pokračuje v krizi, tentokráte vyhořela v Boleticích.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za stavu 2:0 mohla Tisá vyrovnat

Do Boletic, které zažívají jako nováček soutěže docela dobrý start, dorazila Tisá. Tak prohrála posledních pět utkání a nachází se v těžké výsledkové krizi. Papírovým favoritem tak byl domácí Spartak.

 

První branka padla v 17. minutě. Brankář Koucký špatně rozehrál, když našel Znojemského. Ten míč předal Šindelářovi, který brankáře Tisé pohotově přehodil. V 25. minutě přišla druhá domácí trefa. Po křídelní akci a centru Beutlera Tisá ještě míč odvrátila. Kulatý nesmysl se odrazil k Rantfnerovi, který ho krásnou střelou uklidil za Kouckého.

 

Pak přišly nejlepší, ale zároveň nejsmutnější chvilky Tisé. Ta se dostala během pár minut do dvou obrovských šancí. Ale tu první bravurně zlikvidoval brankář Jiří Vorel, tu druhou zase hasila obrana na brankové čáře.

 

A tak přišla ve 37. minutě třetí boletická trefa. Beutler našel Janovského, který nastoupil na podzim poprvé a v poločase se tak šlo do kabin za stavu 3:0.

Boletice řádily, Tisá to odevzdala

Po změně stran už na hřišti existovalo jediné mužstvo. Tisá působila už odevzdaným dojmem a dostala dalších pět branek.

 

Na 4:0 dával pěknou střelou k tyči Šindelář, po pěkné akci Beutlera a Rohlíčka. Po hodině hry se prosadil nejlepší boletický střelec Josef Rohlíček. Míč vybojoval Ranftner, kterého fauloval Koucký. Sudí nechal výhodu a Rohlíček dával do prázdné branky.

 

Stejný hráč se trefil v 69. minutě, když těžil z přihrávky Šindeláře a následně proměnil sólo na Kouckého. Sedmý zásah si připsal opět Šindelář, jeho pokus z trestného kopu skončil v síti, domácí středový záložník dokonal hattrick.

 

Na konečných 8:0 pak pět minut před koncem uzavřel skóre Bernat. Ten se nejlépe zorientoval na malém vápně a připsal si vůbec první branku v dresu Boletic.

 

Boletice jsou sedmé (12 bodů), Tisá je poslední (3 body). V dalším kole jedou Boletice na půdu prvního Chuderova, Tisá doma hostí Šluknov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartaku Boletice n. L.: "Skóre odpovídá dění na hřišti. Je pravda, že za stavu 2:0 hosté neproměnili dvě obrovské šance. Po třetí brance odpadli, po změně stran už to byla naše jednoznačná záležitost. Nám se povedlo úplně všechno."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Tady ani není co hodnotit. Opět jsme nastoupili v jiné sestavě, to se pořád opakuje. Je škoda, že za stavu 0:2 nedáme dvě obrovské šance. Ve druhém poločaseto byl z naší strany odevzdaný výkon. Nevím, co s tím, vůbec se nám nedaří."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Živnůstka Filip - MATAS Martin, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.