3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice zažehnaly krátkou krizi a udolaly Velký Šenov


Branky


32. T. Mohaupt , 35. J. Štolba (p.) , 75. T. Štorc - 89. R. Bílý
0

Naopak hosté nadále čekají na první tříbodové vítězství.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice nedaly penaltu. Přesto vedly

Do Hostovic dorazil Velký Šenov. Domácí poslední dva zápasy prohráli a před vlastním publikem se chtěli rehabilitovat. Hosté po sestupu z I.A třídy body nesbírají, jen tři je přikovali na předposlední místo v tabulce.

 

Úvod utkání byl vyrovnaný, Šenov chtěl hrát fotbal a dostával se do šancí. Domácí podržel brankář Koželuh. Zlomový okamžik přišel po půl hodině hry. Hostovice dostaly výhodu pokutového kopu, ten však Popescu díky zákroku Tesaře neproměnil. Jenže o chvilku později se domácí přeci jen dočkali. Na přetažený centr si naběhl obránce Tomáš Mohaupt a překonal jinak dobře chytající Tesařeho.

 

Do poločasu pak bylo v Hostovicích ještě veseleji. Mohla zato 35. minuta, ve které Štolba proměnil druhou penaltu, která byla proti hostům odpískána.

Utkání se pouze dohrávalo

Po změně stran už působily Hostovice jistějším dojmem, jejich cílem bylo udržet si dvoubrankový náskok. Velký Šenov se snažil, ale kontaktní branka nepřišla. Definitivně pak rozhodla 75. minutě, kdy na 3:0 zvýšil Tomáš Štorc.

 

Jan Koželuh pak přišel o čisté konto v 89. minutě, kdy ho překonal René Bílý. Byla to však jen malá kaňka na domácím vítězství.

 

V dalším kole jedou Hostovice do Heřmanova, Velký Šenov hraje v Benešově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Celkově to byl vyrovnanější zápas. Ale my jsme přeci jen byli o chlup lepší. Velký Šenov přijel hrát fotbal a do první branky docela zatápěl. My už chtěli zase vyhrát, rozhodlo domácí prostředí, přišlo hodně diváků. Ta výhra je ale nakonec zasloužená."




Sestavy


SK Hostovice
J. Koželuh [-] - M. Křesánek [-] (71. D. Veselý [-] ) , J. Dvořák [-] , F. Harciník [-] (46. N. Suchánek [-] ) , T. Mohaupt [-] - J. Štolba [-] , J. Langer [-] (88. N. Šabani [-] ) , T. Štorc [-] (77. M. Kodat [-] ) , A. Černohorský [-] - M. Tovara [-] , C. Popescu [-] (54. L. Slavíček [-] )

SK Velký Šenov
J. Tesař [-] - J. Petružálek [-] , M. Kozák [-] , R. Vichterey [-] , J. Vebr [-] (73. R. Bílý [-] ) , J. Bálek [-] , R. Podhora [-] , K. Malý [-] , R. Smejkal [-] (67. J. Pánik [-] ) , T. Rubanický [-] , J. Miko [-] (56. L. Fučík [-] )

ŽK: 63. T. Štorc - 24. J. Vebr , 36. J. Tesař , 45. R. Vichterey , 86. J. Petružálek .
Hráči zápasu: T. Mohaupt .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hynek Jan - ČÁKA Jindřich, ČERNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.