2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov pokračuje v mizérii, z Tisé má jen bod


Branky


0

Fotbalisté Plastonu byli lepší, naráželi však na dobře chytajícího Kouckého.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkon Tisé? Špatný, nic se nedařilo

Diváci v Tisé viděli opravdu záchranářský duel. Poslední Spartak přivítal hosty ze Šluknova, kteří ještě v minulé sezóně hráli I.A třídu. Podzimní sezóna jim ale hrubě nevychází.

 

Od prvních minut byl Šluknov jasně lepším týmem. Hosté vyhrávali drtivou většinu osobních soubojů a vytvářeli si šance. V 16. minutě šli zaslouženě do vedení, kdy se krásně z přímého kopu trefil navrátilec Emil Mikula.

 

Tisé se nedařilo, ve všech řadách to vázlo, dát si kloudnou přihrávku byl pro domácí neřešitelný úkol. Šluknov nadále tlačil a další gól visel ve vzduchu. A také mohl přijít, Plaston kopal penaltu. Koucký ji ale zneškodnil.

 

Z domácího zoufalství tak stojí v prvních 45 minutách za zmínku jen parádní střela Marka Povejšila, kterou s námahou zneškodnil brankář Uchytil.

 

 

Vyrovnávací gól Šluknov poslal do kolen

Po změně stran Tisá zabrala. Po domluvě v kabině se její výkon rapidně zlepšil, po hodině hry navíc vyrovnal Vojtěch Burian. S hosty tento gól otřásl, s postupem času se jejich hra proměnila v křeč.

 

Poslední minuty ale zase patřili hostům, domácí se dostali pod tlak, ale remízu 1:1 nakonec uhájili.

Šluknov si vypil kalich hořkosti do dna

Penalty se hostům vůbec nepovedly. Šluknov totiž proměnil pouze jednu, dvě chytil Koucký, jen pokus se do branky nevešel. Za domácí zklamal pouze Zita, další tři střelci byli úspěšní a Tisá tak vybojovala dva body. Skončila tak dlouhá šestizápasová série bez bodového zisku.

 

V dalším kole hraje Šluknov doma, když přivítá první Chuderov. Tisá jede do Děčína na horkou půdu TJ Union.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Sportovně musím uznat, že Šluknov byl lepší. První poločas byla naše hra tragická, nic se nám nedařilo. Jediný, koho můžu pochválit, je brankář Koucký. Po změně stran jsme se zvedli, dva body jsou pro nás nesmírně cenné."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra SK Plaston Šluknov: "Mužstvo jelo ven s odhodláním konečně vyhrát. Od úvodu jsme byli jednoznačně lepší, vyhrávali většinu osobních soubojů a vytvářeli jsme si šance. Chyběl nám klid v zakončení. Konečný výsledek je velkým zklamáním. Nezbývá, než bojovat dále. Nyní nás čekají soupeři z čela tabulky, tak to bude těžké."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - V. Burian [-] , M. Povejšil [-] (76. Č. Kuchařík [-] ) , J. Bláha [-] , D. Zub [-] , R. Pešata [-] - R. Zíta [-] , J. Beneš [-] - - L. Petrovič [-] (24. L. Rehn [-] ) , J. Maška [-] , M. Marek [-] (36. F. Kožoušek [-] )

SK Šluknov
T. Uchytil [-] - E. Mikula [-] , T. Knížek [-] , D. Král [-] (78. Z. Kirchner [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Polák [-] , J. Šach [-] , M. Hák [-] , R. Lukáč [-] , J. Mládek [-] , J. Hajduk [-]

ŽK: 30. R. Pešata , 37. J. Bláha , 79. R. Zíta , 82. D. Zub , 85. J. Maška - 71. R. Lukáč .
Hráči zápasu: V. Koucký - E. Mikula .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Průša Dominik - LESŇÁK Ondrej, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.