Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:45

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov přehrál Boletice a zvýšil náskok


Branky


12. M. Jouza , 28. F. Guttmann , 56. T. Krnáč , 59. T. Krnáč , 87. M. Gabriel , 90. M. Culek - 58. P. Znojemský (p.)
0

Nováček nehrál zase tak špatně, ale opět doplatil na svou naivitu.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestáli úvodní tlak, přesto prohrávali

Lídr z Chuderova přivítal Boletice na Labem. Domácí byli jednoznačným favoritem, ovšem nováček zažívá sympatický podzim a rozhodně neměl co ztratit.

 

Hosté hlavně chtěli přežít první deset minut. Chuderov měl tlak, ale obrane v čele s Vorlem odolávala. Až do 12. minuty, než se za obranu dostal Jouza a obloučkem přehodil Vorla. Ve 28. minutě pak přidal druhou trefu František Guttmann. Po rozehraném rohovém kopu sice nedal žádnou velkou ránu, přesto míč skončil v šibenici.

 

Do konce poločasu už se stav nezměnil, Chuderov si tak do kabin nesl náskok 2:0.

Ze snížení se neradovali ani minutu

Boletice do druhého poločasu nastoupily s odhodláním snížit. Přidaly na důrazu, jenže v 56. minutě jejich snahu schladil Theodor Krnáč, který dal na 3:0.

 

Pak domácí obrana vyrobila ve vápně faul na Tomáše Beutlera, následný pokutový kop proměnil Pavel Znojemský. Jenže Boletice se dlouho neradovaly. Prakticky z rozehry se do šance opět dostal Krnáč a opět byl úspěšný  - 4:1.

 

Domácí si pak poměrně v klidu hlídali jasné vedení, Boletice to nezabalily, ale ze zápasem už nic neudělaly. Naopak v posledních třech minutách po naivních hrubicích ještě dvakrát inkasovaly. V 87. minutě se trefil Michal Gabriel, v poslední minutě pak uzavřel na konečných 6:1 Michal Culek, který je s osmi góly společně s Jakubem Elmerichem nejlepším klubovým střelcem.

 

Chuderov tak potvrdil pozici lídra a má pětibodový náskok. Boletice jsou osmé. V dalším kole jede Chuderov do Šluknova, Boletice hostí Chlumec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Řekl bych, že jsme utkání s přehledem zvládli. Z naší strany to nebyl výkon na hranici možností a i přesto hosté prakticky neměli vážnější šance. Kvalita se projevila. Jak už jsem říkal, doma o body přicházet nebudeme."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartak Boletice n. L.: "Zasloužená, ovšem pro nás docela krutá porážka. Osobně jsem čekal větší kolotoč, ale i tak Chuderov prokázal svou kvalitu. Opět jsme ale byli v některých sitaucích opravdu hodně naivní."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Moučka [-] - P. Fousek [-] , M. Culek [-] , M. Protschke [-] (46. J. Dvořák [-] ) , M. Gabriel [-] , D. Žárský [-] , F. Guttmann [-] , J. Rohlík [-] - T. Krnáč [-] (85. Z. Zvonek [-] ) , M. Jouza [-] (68. M. Koubek [-] )

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - M. Ženíšek [-] , M. Švec [-] , R. Klaban [-] - S. Šorm [-] (73. P. Horáček [-] ) , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] , P. Znojemský [-] , M. Šindelář [-] - J. Rohlíček [-] (67. M. Bernat [-] ) - L. Michalec [-]

ŽK: 55. M. Jouza , 62. T. Krnáč , 85. R. Moučka .
Hráči zápasu: M. Gabriel , P. Fousek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eichler Martin - BIOLEK Radomír, HUSAR Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.