Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

7.0

Šlágr v Chlumci musely rozhodnout pokutové kopy


Branky


68. L. Mach - 17. K. Novák
0

Nováček z Jiříkova si přivezl dva body a zůstává třetí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí bylo hodně málo

Do Chlumce dorazil Spartak Jiříkov, čtvrtý tým tedy přivítal třetí celek tabulky. Oba týmy letos překvapují a patří zatím zaslouženě do špičky tabulky. Chlumec sází na defenzivu, společně s Benešovem jí měl nejlepší s celé soutěže, v Jiříkově se zase střelecky dobře prezentuje Kryštof Novák.

 

První poločas byl vyrovnaný, hrálo se převážně ve středu hřišti a šancí bylo jako šafránu. A právě nejlepší jiříkovský střelec se prosadil v 17. minutě, kdy dal Kryštof Novák svou osmou branku v této sezóně.

 

Ve 36. minutě navíc Chlumec přišel o zkušeného Michala Škulétyho, který si přivodil svalové zranění a musel střídat. Od té doby se na pár minut dostal Chlumec do herní krize, do kabin se tak šlo za stavu 0:1 v neprospěch domácích.

Vyrovnal kapitán

Po změně stran se domácí tlačili za vyrovnáním. A zaslouženě skórovali v 68. minutě, kdy Lukáš Mach dorazil míč do prázdné branky a zaznamenal svou šestou trefu v sezóně.

 

Do konce utkání už se nic zajímavého nestalo, rozhodnout musely pokutové kopy.

Michal Sak smutným hrdinou

Chlumci se penaltové rozstřely docela daří. Tentokráte se to ale nepovedlo. Jiříkov byl stoprocentní, naopak za Chlumec zklamal Michal Sak, kterého vychytal Vojtěch Čerkl.

 

Chlumec spadl na páté místo, Jiříkov je třetí. V dalším kole hraje Jiříkov další těžký zápas, doma hostí Benešov. Chlumec jede na půdu nováčka z Boletic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "První poločas silně připomínal zápas proti Benešovu. Naše hra utrpěla při zranění Michala Škultétyho. Po změně stran vyrovnal Lukáš Mach, penalty nám po delší době nevyšly."

Jiříkov
Roman Semerád, vedoucí Spartak Jiříkov: "Naprosto vyrovnané utkání, kterému nakonec ta remíza sluší. Přijeli jsme si pro bod a máme dva. Takže jsme hodně spokojeni."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Matys Bohuslav - DUŠÍK Zbyněk, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.