0:3
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Blamáž! V Podluží padaly karty, strkalo se do sudího a nedohrálo se...


0

Utkání Horní Podluží - Union Děčín trvalo pouhých 28 minut. Pak se ukončilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strkanice, dvě červené...emoce plály

Do 27. minutě se v Horním Podluží hrálo důrazné, leč klidné utkání. Domácí se dostali do vedení, soupeř z Děčína dokázal vyrovnat.

 

Kritická byla situace z 27. minuty. Děčínský Sejkora a domácí Boštík se začali vzájemně strkat. Sudí usoudili, že aktivnější byl borec z Horního Podluží, který dostal červenou kartu. Vzápětí kopali domácí po faulu standardní situaci. Bulejko chtěl rychle rozehrát, ovšem Kalaš mu v tom chtěl bránit. Sudí celou akci přerušil a udělil Bulejkovi žlutou kartu.

 

To nevydržel domácí Michal Drátovník, který po rozhodčím vystartoval, nechyběly sprosté nadávky. Rozhodčí Tomáš Doubek neváhal a vytočeného fotbalistu vyloučil. Ten ještě stihl do sudího strčit, pak ho museli uklidnit vlastní spoluhráči.

 

Rozhodčí pak po vzájemné poradě utkání v 28. minutě ukončili. Výsledkem bude kontumace ve prospěch Unionu Děčín, domácí navíc dostanou jistě finanční pokutu.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Když už byl vyloučen Boštík, měl jít ven i Sejkora. Podle mě by pak byl na hřišti klid. Bulejko pak dostane žlutou. Za co? Že chtěl rychle rozehrát? Přitom ta samá situace nastala několik minut před tímto momentem. A sudí to nechal být. Michal Drátovník to pak nezvládl, bude za to určitě mastná pokuta. Přesto nerozumím tomu, že sudí zápas přerušil. Co probíhalo po přerušení je celkem logické vyústění dané situace a myslím, že pan rozhodčí musel pochopit, že mu domácí asi nebudou tleskat a ještě si vyslechne nějakou hlášku. K fyzickému napadení rozhodčích nedošlo, osobně jsem čekal do odjezdu rozhodčích u vstupních dveří, kde jsem sledoval kabinu. rozhodčích.

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Bylo to důrazné utkání, ale do té první červené se hrálo v pohodě. Když něco rozhodčí odpískal, nikdo to nekomentoval. Jeden z domácích hráčů to pak neunesl, museli ho uklidňovat vlastní spoluhráči."



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.