3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:30

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie opět doplatila na vyloučení


Branky


4. K. Tahal , 62. D. Greé , 70. P. Uhlíř - 5. D. Čech , 57. D. Čech
0

Trmice předvedly dobrou morálku a otočily nepříznivé skóre.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli po vyrovnání aktivnější

Brzy ráno museli vyrazit fotbalisté Horního Podluží do Trmic. Vzájemný zápas těchto soupeřů se totiž hrál už v 10.30. Favoritem byl domácí celek, který na tom byl v tabulce lépe. Navíc hosté se museli vyrovnat s posledním zápasem, kdy dostali dvě červené karty a utkání proti Unionu Děčín se nedohrálo. Následovala kontumace, trest dvou hráčů a finanční pokuty...

 

Zápas začal svižně, ve 4. minutě přetavil trmickou aktivitu v první trefu Karel Tahal. Ovšem Čechii to nepoložilo, neboť za minutu po pěkné kombinaci vyrovnal Dominik Čech. Horní Podluží pak bylo nebezpečnější a tlačilo se do koncovky. Byly i šance, tu největší měl Jaroslav Galata, který se dobře uvolnil přes obránce, ale sám před brankářem branku netrefil.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1, což bylo hlavně pro Trmice velmi přijatelné.

Sobota předvedl zbytečný zkrat

Po změně stran Trmice přidaly a byly aktivnější. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky. A v 57. minutě se navíc opět prosadil Dominik Čech, jehož bomba skončila v domácí síti. To byla ovšem poslední světla chvilka Čechie.

 

Jenže za pět minut je srovnáno, do zakončení se dostal trmický kanonýr Dalibor Greé a svou jedenáctou trefou v sezóně vyrovnal na 2:2. Další pohroma pro hosty přišla v 65. minutě. Stoper Horního Podluží Luboš Sobota naprosto zbytečně nakopl jednoho z domácích hráčů a byl tak zaslouženě vyloučen.

 

Trmice využily přesilovku za dalších pět minut, kdy dal vítěznou branku dobře hrající Pavel Uhlíř. Do konce utkání už se stav nezměnil, Trmice tak uhájily tři body.

 

V dalším kole jedou svěřenci Pavla Čapouna do Tisé, Horní Podluží má doma Hostovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Začali jsme dobře a dali branku. Po vyrovnání ale soupeř převzal iniciativu a měl dvě obrovské šance. Měli jsme štěstí, že to bylo v poločase 1:1. V kabině jsme si něco řekli, kluci se kousli, zamakali a utkání otočili. Toho si hodně vážím."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Je to další zápas, který jsme si prohráli díky nedisciplinovaností jedince. Dobře jsme se popasovali se silou soupeře. Individuální zkraty hráčů, které předvádíme poslední dva zápasy, mě mrzí. Navíc nás stály šest bodů, které nám můžou v budoucnu chybět. Do konce podzimní části zbývají čtyři zápasy, ve kterých budeme muset minimálně získat šest bodů, abychom si zbytečně nekomplikovali fotbalový život..."



Sestavy


MSK Trmice
A. Sládek [-] - D. Greé [-] , V. Jaroš [-] , L. Jaroš [-] , P. Tadlánek [-] , M. Petera [-] (82. J. Jelínek [-] ) , J. Pokorný [-] , P. Šalda [-] , D. Nekola [-] , P. Uhlíř [-] , K. Tahal [-]

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - L. Peleška [-] , D. Čech [-] , J. Galata [-] (76. T. Kovač [-] ) , L. Sobota [-] , D. Hermann [-] , M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] (84. L. Ledvinka [-] ) , R. Hanykýř [-] , V. Riedel [-] , F. Bužík [-] (53. M. Fučík [-] )

ŽK: 49. P. Uhlíř , 57. D. Nekola - 63. M. Bulejko , 80. J. Chaloupecký . ČK: 65. L. Sobota .
Hráči zápasu: P. Tadlánek , P. Uhlíř - D. Hermann , D. Čech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VACEK Jan - FORMÁNEK Tomáš, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.