Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union doma zářil a rozstřílel nebohou Tisou


Branky


15. J. Murdych (p.) , 22. J. Mrváň , 47. J. Murdych , 60. P. Očipka , 62. P. Očipka , 67. J. Murdych , 72. V. Galaš , 79. J. Murdych , 81. V. Galaš - 6. V. Burian , 77. J. Beneš
0

Hosté opět přijeli nekompletní. A byl z toho krutý debakl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisá zaskočila svého soupeře

Do Děčína, resp. Bynova, kde hraje Union Děčín, dorazila Tisá. Favorit byl jasný, domácí mají daleko větší herní pohodu, naposledy vyhráli kontumačně v Horním Podluží. Tisá se trápí, má problémy se sestavou. Ale naposledy doma vybojovala proti Šluknovu cenné dva body.

 

V Děčíně začal lépe Spartak. Už v 6. minutě přešel Vojtěch Burian jednoduše přes Bedrníčka a ani následně Brázdil mu nedokázal zabránit v brankové trefě. Zvolský, který v naší svatyni nahradil nemocného Jeřábka, se za střelou, která zapadla za tyč, jen ohlédl - 0:1.

 

V 7. minutě vysunul Očipka Mrváně, který se po delší době objevil v základní sestavě, ale jeho střelu gólman Koucký vyrazil na roh. Za další tři minuty se dostal do šance Murdych. Jeho střelu však brankář vyrazil a následnou dorážku obránce zblokoval. Radost domácím přinesla až 14. minuta. Murdych dokázal u rohového praporku převzít míč před jeho přechodem do autu a naservíroval ho na nabíhajícího Hučka. Rozhodčí po kontaktu domácího kapitána s hostující obranou neváhal s nařízením pokutového kopu. Míč si v této sezoně premiérově vzal Murdych a penaltu s přehledem proměnil - 1:1. Celou dobu se Děčín tlačil do útoku a hosté se na jeho polovinu dostávali jen sporadicky a nebyli příliš nebezpeční.

 

V 17. minutě poprvé zahrozil Galaš, který se po nemoci objevil na předstoperu, ale přestřelil i ochrannou síť. Otočit skóre se Unionu podařilo v polovině prvního poločasu. Očipka zahrál rohový kop a míč z jeho kopačky se odrážel mezi hráči ve skrumáži před gólmanem, až si ho našel štírek Mrváň a poslal ho nekompromisně do sítě - 2:1.

 

Ve 39. minutě domácí zahráli trestný kop, který proletěl až na zadní tyč, kde si ho našel agilní Huček. Jeho střela však těsně minula šibenici. V poslední šanci domácích prvního poločasu se objevil po ťukesu Murdych, ale míč mu na drnu poskočil a on tak v jasné šanci mířil nad branku. Před koncem první půle se ještě dostali hosté, po špatné rozehře Humlíčka, do velké šance, ale pálili vedle.



Union kraloval, Tisá odpadla

Do druhého poločasu vlétli domácí jako uragán a otázkou byl jen počet branek, které soupeři nastřílí. Hned v první minutě druhého dějství spolupracoval Očipka s Eichelmannem na hranici pokutového území tak "dokonale", že zblbli nejen soupeře, ale i sami sebe. Bylo kolem toho tolik smíchu, že Eichelmann málem nebyl schopen poslat přesný centr na hlavu Murdycha, který se v tomto zápase střelecky vrátil - 3:1. Za pět minut si spolupráci zopakovali, ale Eichelmann mířil vedle.

 

V 55. minutě prošel Galaš přes půl hřiště, ale brankář Koucký si s jeho střelou poradil. V 56. minutě Eichelmann znovu mířil vedle. Už za minutku však Kalaš ideálně vysunul Očipku, který pravačkou trefil přesnou šibenici - 4:1. A bylo po zápase.

 

Po šedesáti minutách už to bylo 5:1, když Murdych našel Očipku, který mazácky rozvlnil síť. V 66. minutě završil hattrick Murdych střelou od tyče - 6:1. Za dalších pět minut prudce vypálil Murdych. Brankář jeho střelu pouze vyrazil a Galaš si věděl rady - 7:1.

 

V 77. minutě vstřelili hosté z ojedinělé akce druhou branku a upravili díky Benešovi stav na 7:2. Druhá střela na Zvolského, druhý gól. Pravdou je, že na obě trefy hostů neměl nárok.

 

V 78. minutě vystihl Murdych rozehrávku soupeře a svojí čtvrtou trefou poosmé rozesmutnil brankáře hostů - 8:2. Deset minut před koncem běžel Galaš sám na brankáře, udělal mu příliš dlouhou kličku, ale poté ho dokázal překonat z úhlu šajtlí - 9:2.

 

Union tak má 18 bodů a je na páté místě, Tisá zůstává dvanáctá. V dalším kole hraje Union Děčín v Chuderově, Tisá doma hostí Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!





Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "První poločas jsme se trápili a těžko jsme se dostávali přes zataženou obranu soupeře. Druhý poločas jsme už byli produktivní a otázkou bylo pouze to, kolik branek soupeři nastřílíme. Přes absenci několika opor jsme získali tři body bez větších obtíží, ale příští víkend v Chuderově bychom alespoň některé z nich rádi viděli na hřišti."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Výsledek je zkreslující, na druhou stranu odpovídající tomu, co se dělo v prvním poločase. Přitom ten první nebyl špatný. Jenže od čtvrté branky jsme odpadli, hráči nenajdo morálku se zápasem něco udělat. Zase jsme měli splácanou sestavu, na hřiště jsem musel i hrát. Nedá se nic dělat, musíme bojovat dál. Union vyhrál zaslouženě, lépe kombinoval a byl prostě daleko lepší."



Sestavy


TJ Union Děčín
M. Zvolský [-] - V. Galaš [-] , V. Bedrníček [-] , T. Humlíček [-] , Z. Brázdil [-] - R. Kalaš [-] , L. Eichelmann [-] (81. L. Syrovátka [-] ) , J. Mrváň [-] , M. Huček [-] (71. J. Nedvěd [-] ) - P. Očipka [-] (80. J. Hampl [-] ) , J. Murdych [-]

TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - V. Burian [-] , M. Povejšil [-] , D. Zub [-] , R. Pešata [-] - R. Zíta [-] , J. Beneš [-] - L. Rehn [-] (80. L. Mistr [-] ) - L. Petrovič [-] , J. Maška [-] , J. Povejšil [-] (82. I. Linhart [-] )

ŽK: 64. T. Humlíček .
Hráči zápasu: J. Murdych , P. Očipka - V. Burian .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: Novotný Libor - DOLEŽAL Marek, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.