0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov se po pauze rozjel a smetl Jiříkov


Branky


47. V. Malý , 49. P. Padrta , 67. D. Marek , 70. P. Padrta
0

Domácí nováček po změně stran vyhořel a prohrál 0:4.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiříkov v prvním poločase držel krok

Do Jiříkova, který jako nováček soutěže podává dobré výkony, přijel Benešov. Ten zatím prohání první Chuderov a netají se tím, že by rád zabojoval o postup. Hosté měli pár absencí, na stopera musel například veterán Ondrejkovič, obránce Padrta hrál zase ve středu zálohy.

 

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal, Jiříkov byl o trochu lepší. Dokonce si vypracoval šance, ale branka v prvním poločase nepadla. Do šaten šly tak oba týmy za stavu 0:0.

Benešov po pauze řádil

Jiříkov zatím na podzim ukazoval silnější druhé poločasy. Tentokrát to ale neplatilo. Benešov převzal taktovu a začal také střílet góly. Ve 49. hosté vedli 2:0. Dvě minuty po nástupu do druhého poločasu přišel rychlý benešovský kontr, který zakončil Malý.

 

A za další dvě minuty se do zakončení dostal dobře hrající Petr Padrta a Jiříkov měl ještě větší potíže. A z těch se nedokázal vyhrabat. Ve druhém poločase zcela vypadl ze své role a pouze stínoval dobře hrajícímu Benešovu.

 

Ten nakonec přidal další dvě branky. Druhou trefu si na své konto připsal opět Padrta, na konečných 0:4 uzavřel střídající Daniel Marek.

 

Benešov tak srovnal krok (23 bodů) s prvním Chuderovem, který ztratil ve Šluknově. Jiříkov (17 bodů) klesl na šesté místo. V dalším kole přivítá Jiříkov Boletice nad Labem, Benešov čeká tradiční derby s nedalekým Heřmanovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Hodnotit můžu první poločas. Tam jsme byli mírně lepší a měli šance. Za druhý bychom zasloužili nafackovat. Benešov nás v něm jasně přehrál a nakonec zaslouženě vyhrál. Holt jednou nebyla bouřka v kabině a takhle to dopadlo. Chceme se omluvit divákům a zároveň jim poděkovat za jejich přízeň. Už se chystáme na Boletice a hlavně na další zápasy, kde nás čeká derby ve Šluknově."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, vedoucí MSK Benešov nad Ploučnicí: "Museli jsme trochu překopat sestavu, pár hráčů chybělo. V prvním poločase jsme se seznamovali s hodně kluzkým terénem. Po změně stran už jsme byli lepší a fotbalovější. Konečný výsledek je zasloužený."



Sestavy


Jiříkov
V. Čerkl [-] - K. Novák [-] (71. J. Turiščev [-] ) , M. Daněk [-] , V. Škvor [-] , M. Kýnl [-] , Z. Starec [-] , D. Šolc [-] , V. Štěpánek [-] (65. T. Altman [-] ) , J. Bajan [-] , M. Šolc [-] , R. Häusler [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , V. Malý [-] (71. J. Molo [-] ) , F. Kropáč [-] , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] , L. Krédl [-] (60. D. Marek [-] ) , P. Ondrejkovič [-] , J. Staněk [-] , P. Padrta [-]

ŽK: 43. Z. Starec , 77. M. Šolc - 76. J. Molo .
Hráči zápasu: P. Padrta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.