Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

6.0

Jídlo

--

Hrací plocha

4.0

Zázemí

4.0

Remízový král z Chlumce opět plichtil


Branky


31. M. Šindelář , 63. P. Znojemský (p.) - 28. V. Škvor , 65. P. Weber
0

Boletice doma braly dva body a drží osmou pozici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec se radoval tři minuty

Fotbalisté Chlumce zažívají zatím povedený podzim. Drží se v horní polovině tabulky, klape jim to hlavně v defenzivě. V posledních třech zápasech ale dvakrát remizovali a jednou prohráli. Boletický nováček zatím předvádí sympatické výkony a drží se ve středu tabulky.

 

Na těžkém terénu se spíše bojovalo. A hrál se vyrovnaný fotbal. Hosté šli do vedení v 28. minutě. Boletice ztratily ve středu hřiště míč, Krútek parádně vysunul Václava Škvora, který udělal kličku brankáři Vorlovi a dal na 0:1.

 

Jenže za tři minuty Boletice srovnaly. Po nedůrazu chlumecké obrany se míč dostal k Rantfnerovi, ten ho posunul Šindelářovi, který křižnou střelou dal na 1:1. Chlumec pak podržel Peška, který zlikvidoval velkou šanci Bernata.

Konec byl hodně divoký

Po změně stran šly do vedení Boletice. Petr Weber zbytečně fauloval Tomáše Beutlera a Pavel Znojemský nařízenou penaltu proměnil. Ale Chlumec přispěchal s rychlou odpovědí. Právě Weber se postavil k přímému kopu a nedal Vorlovi šanci.

 

Posledních dvacet minut bylo v režii Chlumci. Rozhodnout mohli hosté v poslední desetiminutovce, ovšem jeden z jejich hráčů přestřelil úplně prázdnou branku. A když se v závěru neujala ani zajímavá střela Rantfnera šlo se do penalt.

Rozhodla sedmá série

Pro Chlumec už to byl pátý penaltový rozstřel v sezóně, Boletice ho zažily poprvé. A hned vyhrály. Hosté nedali první pokus, v tom druhém ale selhal domácí Klaban. Nakonec rozhodla za stavu 5:5 sedmá série. Jiří Vorel nejprve zneškodnil pokus Chlumec, vzápětí tak rozhodl mladý Ladislav Michalec. Nutno poznamenat, že za Boletice proměnily Znojemský, Šorm, Ženíšek, Cimpl a Šindelář.

 

Boletice v dalším kole jedou do Jiříkova, Chlumec hostí Šluknov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartaku Boletice n. L.: "Vyrovnané utkání. Šance byly na obou stranách, posledních dvacet minut nás Chlumec tlačil. Penalty jsme si vyzkoušely poprvé a hned nám vyšly. Je pravda, že Chlumec nás přehrával v záloze, hra s pěti záložníky nám moc neseděla."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Nebylo to moc pohledné utkání. Počasí a terén tomu moc nepřidaly. Rozhodčí nám neuznal dvě branky kvůli údajnému postavení mimo hru. Ani jedno rozhodnutí jsem nepochopil."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - HRUBÝ Pavel, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.