R. Wenzel 52. (vl.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na utrápený Šenov stačil samotný Tomáš Vlasák


Branky


52. R. Wenzel (vl.) - 34. T. Vlasák , 61. T. Vlasák , 75. T. Vlasák
0

Heřmanov se opět mohl spolehnout na svého nejlepšího kanonýra.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům pomohla domácí chyba

Na půdu Velkého Šenova dorazil Heřmanov. Hosté se zatím pohybují ve středu tabulky a marně vzpomínají na minulou sezónu, když hráli na špici soutěže. Ovšem Velký Šenov je na tom ještě hůř. Se třemi body a bez jediného vítězství se tým, který ještě v minulé sezóně hrál vyšší soutěž, trápí na konci tabulky.

 

V prvním poločase byl Heřmanov mírně lepším celkem. Skóre se měnilo až ve 34. minutě po nedorozumění domácích beků v rozehrávce, když dobře přečetl hru Tomáš Vlasák, dostal se zadarmo k míči a brankáři Smutnému nedal šanci 0:1.

 

Do konce poločasu už se nic podstatného nestalo, do kabin si tak domácí odnášeli jednobrankové manko.

Vlasák po pauze rozhodl

Druhý poločas začal lépe pro Velký Šenov. Vyrovnání přišlo v 52. minutě po zaváhání brankáře Pospíchala, když míč prošel podél brankové čáry a Wenzel ve snaze odvrátit na roh si srazil míč do vlastní sítě - 1:1.

 

O 3 minuty později Vlasákova střela z otočky olízla tyč šenovské brány. Do vedení šel Heřmanov v 61. minutě po pěkné akci Šturma, který zpětnou přihrávkou našel Vlasáka a ten se nemýlil - 1:2.

 

Zasloužené vítězství hostí potvrdil svým třetím gólem Vlasák po samostatné akci, když převzal míč na půlící čáře a sólem tak uzavřel na konečných - 1:3. Heřmanovský kanonýr má na kontě 11 branek, což je více než polovina gólů celého týmu.

 

Naopak Velký Šenov je nadále na posledním místě. V dalším kole ho čeká zápas v Přestanově, který má také tři body. Heřmanov hraje derby s Benešovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "V první půli jsme byli lepší, ale byl z toho jediný gól. Po změně stran jsme dostali smolný gól, ale Tomáš Vlasák nám to nakonec vykopal. Bylo to zasloužené vítězství našeho celku."



Sestavy


SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - J. Toman [-] (46. D. Verner [-] ) , J. Vebr [-] , R. Vichterey [-] , M. Kozák [-] , R. Podhora [-] (76. K. Malý [-] ) , R. Smejkal [-] (69. M. Rajsner [-] ) , L. Kříž [-] , T. Rubanický [-] , J. Bálek [-] , J. Petružálek [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - Z. Čapek [-] , T. Vlasák [-] , P. Havlíček [-] , R. Majerik [-] - P. Líbal [-] , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] , V. Váňa [-] (48. M. Šturm [-] ) - M. Sobíšek [-] , R. Wenzel [-] -

ŽK: 30. J. Petružálek - 25. P. Líbal , 76. J. Mataj .
Hráči zápasu: T. Vlasák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stupka Josef - MECL Petr, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.