1:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá pokračuje v bídě, doma dostala sedmičku


Branky


78. R. Pešata - 11. J. Pokorný , 20. P. Uhlíř , 39. R. Pešata (vl.) , 42. P. Uhlíř (p.) , 59. L. Jaroš , 60. K. Tahal , 75. D. Greé
0

Trmice si s chutí zastřílely, Tisá opět doplatila na vlastní chyby.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Do Tisé dorazily Trmice. Domácí Spartak se trápí, posbíral pouze pět bodů a navíc schytal už několik debaklů. Hosté naopak bojují v horní polovině tabulky, spolehnout se zatím může na střelecké duo Dalibor Greé - Pavel Uhlíř.

 

Spartak po celý zápas nehrál zase tak špatně, ale vyráběl jednu obrovskou chybu za druhou. A Trmice to nekompromisně trestaly. V 11. minutě šly do vedení, kdy se z trestného kopu trefil Jakub Pokorný.

 

A domácí zmar pokračoval. Po dvaceti minutách se snažil vyvést míč Marek Povejšil, přišel o něj a Pavel Uhlíř podruhé překonal Kouckého. Už tak nalomené Tisé ještě více spadlo sebevědomí a do poločasu ještě dvakrát inkasovala.

 

Ve 39. minutě si dal vlastní branku Roman Pešata, tři minuty před koncem přišel ve vápně naprosto zbytečný faul, následnou penaltu proměnil Pavel Uhlíř. Do kabin se tak šlo za stavu 0:4.

Tisá byla ráda, že nedostala větší příděl

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Trmice byly aktivnější a přidaly další tři branky. V 59. minutě přidal pátou branku dobře hrající Lukáš Jaroš, o minutu později využil obrovské chyby stopera Karel Tahal, který zvýšil na 0:6.

 

Čtvrt hodiny před koncem pak přidal sedmou branku Trmic Dalibor Greé. Tisá se alespoň dočkala čestného úspěchu, když se v 78. minutě trefil Pešata, který snížil na konečných 1:7.

 

Tisá spadla na předposlední místo, v dalším kole jede do Hostovic. Trmice jsou čtvrté, o víkendu doma hostí druhý Chuderov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Bohužel se to stále opakuje. Herně to nebyla taková tragédie, ale sami nabízíme soupeři góly. To jsou obrovské chyby, které se opakují. Jednou stoper pustí míč, i když si brankář nekřikne. Pak je tam naprosto zbytečný faul a penalta. Navíc opět chyběla řada hráčů. Je to beznaděj, osobně předpokládám, že po podzimní části u týmu jako trenér skončím."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Naprosto zasloužené vítězství. Myslím si, že domácí po druhé brance odpadli. Pak bylo jen otázkou, kolik branek dáme. Nakonec si myslím, že naše vítězství mohlo být výraznější, Tisá mohla dostat více branek."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - V. Burian [-] , M. Povejšil [-] , R. Pešata [-] - J. Beneš [-] , R. Zíta [-] - L. Rehn [-] (60. Č. Kuchařík [-] ) - L. Bláha [-] , J. Povejšil [-] , R. Fojt [-] , J. Maška [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , K. Tahal [-] , P. Uhlíř [-] (46. J. Chrudimský [-] ) , D. Líbal [-] (75. S. Puchta [-] ) , P. Šalda [-] , J. Pokorný [-] , M. Petera [-] , P. Tadlánek [-] , L. Jaroš [-] , R. Auervek [-]

Hráči zápasu: P. Šalda , L. Jaroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Teska Miroslav - MECL Marcel, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.