Šluknov šokoval v Chlumci!


Branky


12. P. Horák , 15. J. Šach , 36. J. Hajduk , 38. J. Hajduk , 52. E. Mikula
0

Chlumec doma vyhořel a dostal pět branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To byla pořádná smršť

Do Chlumec přijel Šluknov. Favoritem byl domácí celek, který rozjel daleko lépe podzimní část. Hosté se trápí, navíc dorazili s jedním hráčem na střídání. Naposledy ale po dobrém výkonu vydolovali proti prvnímu Chuderovu dva body.

 

V prvním poločase na hřišti kraloval Šluknov, který nasázel opařenému Chlumci čtyři branky. Nejpve se po nedůrazu domácích prosadil ve 12. minutě Pavel Horák a z odraženého balónu propálil celou obranu. Druhý gól přišel o chvíli později, kdy se po odvrácené standardní situace prosadil Jan Šach z pozice v leže.


Další branku přidali hosté po chybné nahrávce domácích, kdy se svým důrazem prosadil ve 36. minutě Jaroslav Hajduk. Těsně před odchodem do kabin přidal druhou branku v zápase Hajduk, který tak upravil na poločasových 0:4.

Druhý poločas se pouze dohrával

Za stavu 0:4 se druhé dějství dohrávalo z povinnosti. A tomu odpovídal i průběh zbylé hry. Pátý gól tak přidal po krásné střele z přímého kopu do šibenice Emil Mikula.

 

Chlumec tak zaslouženě prohrál a je sedmý. Šluknov je jedenáctý. V dalším kole jede Chlumec na hřiště děčínského Unionu, Šluknov čeká očekávané derby s Jiříkovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Sehráli jsme asi nejhorší první poločas za dobu mého působení na chlumecké střídačce. Hosté hráli výborně a ze šesti střel na branku bylo skóre 0:4 Jako bychom na hřišti vůbec nebyli. Ani přestávka nepřinesla probuzení a inkasovali jsme ještě jeden výstavní gól z trestného kopu."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, asistent trenéra Plaston Šluknov: "Jsme štastní za tento překvapivý výsledek a doufáme, že mužstvo bude s pokorou makat dále a vybojuje další body. Tento víkend v neděli hostíme v derby nováčka z Jiříkova, který si po postupu z okresu vede velmi dobře."



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Smreček Ladislav - CVACHOUŠEK František, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.