Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 11:00

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

9:1! Benešov v derby zničil nebohý Heřmanov


Branky


2. R. Horvát , 11. R. Kolář , 18. R. Kolář , 20. D. Mottl , 53. D. Mottl , 60. A. Pop , 67. R. Kolář , 78. R. Kolář , 88. F. Kropáč - 45. P. Líbal
0

Čtyřikrát se do černého trefil domácí kapitán Radim Kolář.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za dvacet minut bylo hotovo

Na hřišti v Benešově nad Ploučnicí dorazil Heřmanov. Hrálo se tradiční derby dvou celků, které na mapě dělí opravdu velmi málo. Favoritem byli rozhodně domácí, kteří atakují špičku tabulky a mají výbornou formu.

 

Heřmanov je ve středu tabulky, ale rozhodně nepřipomíná útočně laděný souboj, který v minulé sezóně vybojoval druhé místo.

 

Domácí se do svého soupeře zakousli od úvodních minut a za dvacet minut vedli 4:0. Po dvou minutách otevřel skóre Roman Horvát, pak se během sedmi minut (11. a 18.) dvakrát trefil domácí kapitán Radim Kolář. Snový úvod pro Benešov pak zakončil právě ve 20. minutě Dominik Mottl.

 

Hosté se čestného úspěchu dočkali v nastaveném čase prvního poločasu. To se trefil Petr Líbal a uzavřel tak první poločas na skóre 4:1.

Heřmanov šel do deseti. A byl rád, že nedostal desítku

Po změně stran pokračoval domácí ofenzivní koncert. Hosté nestíhali, navíc v 53. minutě přišli o vyloučeného Havlíčka. Vzápětí zvýšil na 5:1 opět Dominik Mottl.

 

Zbytek zápasu už se jen řešilo, kolik branek ještě domácí Heřmanovu nastřílejí. Po hodině hry o sobě dal vědět útočník Aleš Pop - 6:1. Sedmý a osmý zásah obstaral Radim Kolář, který se trefil v 67. a 78. minutě. Dobře hrající kapitán Benešova tak nasázel hned čtyři góly.

 

Na konečných 9:1 pak uzavřel střídající František Kropáč.

 

Benešov tak díky lepšímu skóre předskočil Chuderov a je na prvním místě. Má nejlepší obranu v soutěži (8 branek/10 utkání) a druhý nejlepší útok (37 vstřelených gólů). Heřmanov je naopak devátý.

 

V dalším kole jede Benešov do Boletic, Heřmanov hostí Přestanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Od začátku jsme byli lepší. Bylo vidět, že hosté mají prostě starší tým. Kluci je ulítali. Branky padaly po hezkých, kombinančních akcích. Byly tam i další šance, výsledek mohl být daleko výraznější.L




Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Molo [-] - L. Knespl [-] (68. F. Kropáč [-] ) , R. Kolář [-] , A. Pop [-] , P. Padrta [-] , V. Malý [-] (59. M. Brom [-] ) , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] , K. Pařízek [-] , L. Hnízdo [-] , D. Marek [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - Z. Čapek [-] , T. Vlasák [-] , P. Havlíček [-] , R. Majerik [-] - V. Váňa [-] (66. F. Znamínko [-] ) , P. Líbal [-] (49. M. Sobíšek [-] ) , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] - R. Wenzel [-] - M. Šturm [-]

ŽK: 20. D. Mottl , 65. P. Padrta - 38. R. Rojko , 55. R. Wenzel , 56. M. Šturm , 82. Z. Čapek . ČK: 53. P. Havlíček .
Hráči zápasu: R. Kolář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Flade Jens - MECL Petr, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.