Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Petr připadl Velkému Šenovu


Branky


0

V souboji dvou posledních celků tabulky zůstaly tři body v Přestanově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staněk v úvodu likvidoval šance

Na půdě Přestanova se hrál dost možná existenční zápas. Narazily na sebe dva poslední celky tabulky, které shodně vybojovaly pouzě tři body. Velký Šenov dokonce ani jednou v sezóně nedokázal zvítězit.

 

Začátek utkání patřil hostům, kteří se dostali do dvou obrovských šancí. V obou případech ale parádně zakročil brankář Jakub Staněk. Nejprve tvrdou střelou vyrazil na roh, při druhém pokusů hostů zase míč vytěsnil do zámezí i s pomocí tyčky.

 

V 9. minutě udeřilo na druhé straně. Míč odcentroval Krušina a našel hlavu volného Pospíšila, který otevřel skóre - 1:0. Za půl hodiny utekl Šmejkal a překonal Tesaře podruhé - 2:0. Pro Šenov velmi krutý dílčí výsledek.

Hosté se dostávali na dostřel

Po změně stran nastoupil Velký Šenov s odhodláním minimálně vyrovnat. V 59. minutě přišla kontaktní branka, když se po závaru ve vápně prosadil Karel Malý. Ovšem za dvě minuty si Přestanov vzal dvoubrankový náskok zpátky. Po trestném kopu Valenty míč lízl Charvát a dal na 3:1.

 

Hosté se nevzdávali a po rohovém kopu a přispění Charváta snížil na 3:2 Jakub Bálek. Ve vzduchu viselo vyrovnání, ovšem pozorný Staněk už další gólovou pohromu nepřipustil. Naopak ještě dvakrát Přestanov skóroval. V 77. minutě unikl Pospíšil a jeho centr uklidil do branky Šmejkal. Ten samý hráč pak za pět minut utekl obraně, uzavřel hattrick a dal výsledku konečnou podobu - 5:2.

 

Přestanov poskočil na dvanácté místo, v dalším kole jede do Heřmanova. Velký Šenov zůstává se třemi body poslední, v dalším kole doma hostí Horní Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Hosté hráli hezký fotbal, ale bez efektu a branek. My jsme byli tentokrát kompletní a podali spolehlivý výkon. Střelecky se dařilo Šmejkalovi, ale pochválit musím celé mužstvo za bojovnost. Teď nás čekají dvě utkání na hřištích soupeřů, rozhodně chceme bodovat."




Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - M. Charvát [-] , J. Říha [-] , J. Dohnal [-] , M. Krušina [-] , P. Tvrdík [-] , O. Gasiorovszki [-] (82. J. Pavlík [-] ) , A. Pospíšil [-] , P. Šmejkal [-] , M. Vobecký [-] , T. Valenta [-]

SK Velký Šenov
J. Tesař [-] - T. Rubanický [-] , J. Petružálek [-] , J. Bálek [-] , M. Kozák [-] , R. Vichterey [-] (82. J. Pánik [-] ) , J. Vebr [-] , R. Smejkal [-] , R. Podhora [-] , K. Malý [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 81. T. Valenta .
Hráči zápasu: P. Šmejkal , A. Pospíšil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Topinka Josef - MATAS Martin, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.