0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovali brankáři, rozhodly penalty


Branky


0

V Horním Podluží se nakonec diváci branky nedočkali.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím chyběli tři hráči

Na daleký výlet se vydaly Hostovice, jelikož zajížděly do Horního Podluží. Mírným favoritem byli hosté, kterým se ale na trávníku Čechie zase tak moc nedaří. Domácím zase chyběli tři vykartovaní hráči - Boštík, Drátovník a Sobota.

 

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal. Terén byl hodně měkký a postupem času se jeho kvalita zhoršila. Na hřišti se tak bojovalo, hrál se ale velmi slušný fotbal. Kralovaly obrany, v čele s oběma brankáři.

 

Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Branka nepadla, šlo se do penalt

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Šance byly na obou stranách, ale jak domácí Hoffmann, tak hostující Koželuh udrželi čistá konta. Nejblíže gólu byli na domácí straně Jirka Chaloupecký a Patrik Bandas , ale bohužel pro Čechii šly jejich střely těsně vedle.

 

Takže ani po posledním hvizdu sudího branka nepadla, rozhodnou musely penalty.

Koželuh vychytal druhý bod

V penaltovém rozstřelu se nakonec radovaly Hostovice. I proto, že dva domácí pokusy zlikvidoval brankář Jan Koželuh. Vítězný pokus Hostovic obstaral Milan Křesánek.

 

Díky dvěma bodům se Hostovice udržely na třetím místě, v dalším kole hostí trápící se Tisou. Horní Podluží je desáté, o víkendu hraje derby na půdě posledního Velkého Šenova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: S remízou jsme, vzhledem ke kvalitě soupeře, spokojeni. Jsem také spokojen s vystupováním kluků na hřišťi, protože bylo vidět, že se všichni věnovali fotbalu a nechali si svoje úlety mimo hřiště. Tento týden nás čeká derby ve Velkém Šenově, ve kterém chceme bodovat."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Pronako Hostovice: "Ze soupeře jsme měli respekt, jelikož se nám tady nikdy moc nedařilo. Dva body nakonec bereme. Bylo to vyrovnané a bojovné utkání. Ale také velmi slušné. Šance byly na obou stranách, dobře zachytali oba brankáři."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - J. Galata [-] (68. M. Vavrinec [-] ) , L. Peleška [-] , D. Hermann [-] , V. Riedel [-] , A. Kalista [-] , J. Chaloupecký [-] , M. Bulejko [-] , F. Bužík [-] (78. T. Kovač [-] ) , D. Čech [-] , P. Bandas [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - J. Dvořák [-] , M. Křesánek [-] , T. Mohaupt [-] - A. Černohorský [-] , T. Štorc [-] , J. Langer [-] , P. Sibal [-] , J. Štolba [-] , D. Veselý [-] (71. M. Kodat [-] ) - C. Popescu [-] (52. L. Slavíček [-] ) -

ŽK: 54. D. Hermann - 63. J. Dvořák .
Hráči zápasu: L. Peleška , A. Kalista - J. Koželuh .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Petr - HOLLY Martin, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.