0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boletice nedokázaly zastavit rozjetý Benešov


Branky


6. A. Pop , 8. M. Brom , 68. R. Kolář
0

Favoritovi pomohly na hřišti nováčka dva rychlé góly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly za osm minut

Vedoucí Benešov dorazil na půdu nováčka z Boletic. Domácí Spartak musel vstřebávat debakl 0:7 v Jiříkově, Benešov naopak v posledním utkání převálcoval Heřmanov.

 

Na těžkém terénu patřil úvod Benešovu, hosté totiž po osmi minutách vedli 2:0. Obě branky padly po rychlých kombinačních akcích. Nejprve se v 6. minutě trefil Aleš Pop, za dvě minuty ho napodobil Miloslav Brom.

 

Dvacet minut pak na hřišti kraloval Benešov, posléze Boletice hru vyrovnaly a vytvořily si šance. Ale do konce poločasu se stav nezměnil. I díky tomu, že i Benešov další branku nepřidal. D kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Kapitán definitivně rozhodl

Po změně stran se fotbal odvíjel podle terénu, který hodně klouzal. Boletice to nezabalily a snažily se o kontaktní branku. Definitivně rozhodla 68. minuta, kdy se krásně prosadil Radim Kolář. Benešovský kapitán obešel čtyři domácí hráče a zakončil do prázdné branky.

 

Zbytek utkání se už jen dohrával, dobrý výkon předvedl brankář Minařík, který se přičinil o čisté konto. Benešov se může pochlubit nejlepší obranou v soutěži, v 11 zápasech inkasovali pouze osm branek.

 

Benešov tak odskočil Chuderovu, na prvním místě má dvoubodový náskok. V dalším kole hostí Přestanov. Boletice jsou desáté, o víkendu hrají doma, kdy přivítají Šluknov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartaku Boletice n. L.: "Nezachytili jsme začátek. Benešov byl prvních dvacet minut lepším týmem a dal rychlé a pěkné branky. Poté jsme hru vyrovnali a také se dostali do šancí. Po třetí brance se utkání dohrávalo. Přesto jsme výkonem nezklamali, hráli jsme úplně jinak, než v Jiříkově."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, vedoucí MSK Benešov nad Ploučnicí: "Hrálo se na těžkém terénu. Pomohl nám začátek, kdy jsme dali dva rychlé góly. Boletice to ale nevzdaly a snažily se s utkáním něco udělat. Kluci ale drželi zápas ve svých rukou, navíc jsme nedali další šance. Zasloužená výhra."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - O. Cimpl [-] , L. Michalec [-] , T. Beutler [-] (86. D. Zupko [-] ) , L. Rantfner [-] , R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , M. Bernat [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , M. Brom [-] , A. Pop [-] , D. Marek [-] , V. Malý [-] , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] , K. Pařízek [-] , L. Hnízdo [-] , P. Padrta [-]

ŽK: 60. M. Šindelář , 76. P. Znojemský - 24. R. Kolář .
Hráči zápasu: T. Beutler - J. Minařík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - NOVOTNÝ Libor, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.